Chceli by ste sa vratit do obdobia detstva?

phoe

Chcem mať desať a behat sama po lese. Patnast a zdrhat z domu. 19 a byt strasne zamilovaná, 25 a tesit sa z dietata. A mat pat a vediet kto ozaj som a co chcem. Bez hranic a obmedzeni.17 a zurovat celu noc....

redka

chcela by som mat tu volnost tu pohodu ked som prisla ku babke na prazdniny... chcela by som to este zazit ale uz so sucanym rozumom :D vtedy som si to cele nevedela tak vazit.... ale stacilo by na par dni v roku.... zrelaxovat... :)

nocny motyl

ja by som sa chcela vratit len 6 rokov dozadu a nieco zmenit, zle rozhodnutia ako tu bolo spominane. detstvo nie, aj ked bolo krasne, lebo dospely ma velmi vela slobody, moze ist kam chce a robit co chce, krpec musi posluchat a rozhoduju za neho druhi. ale mat stale 25, to by bol ideal.

Bledá tvár

Nenávidím život. Nenávidím ľudstvo. Mám predpísané antidepresíva ale nemám ani vôlu ich pravidelne užívať. Nechcem sa mať dobre. Chcem zdochnúť.

Prezyvka55

nie, ale mlady by som chcel ostat vzdy. V podstate dospelost je ovela lepsia ako detstvo, viac moznosti na druhej strane je problem ze clovek starne.