ahojte
...uz dlho sa trapim s mojpu pletou... mam 22r.. od 17 sa neviem zbavit akne... ked som chodila este do skoly, tak neviem, bpolo mi neprijemne lked s ana mna ludia pozerali aj ked to mozno nebolo az take zle..a preto som uhybala pohladom. snazim sa to uz nerobit :!!!..... vzdy ked som s priatelom badam ustupok! lebo sme momentalne na dialku... asi aj stres je to ,,,ale posledny rok, mozem povedat ze je to lepsie....o plet sa staram pravidelne, stravujem sa zdravo,.,.neviem co je spustacom.. ...moja plet, je aj po naneseni makeupu taka mdla, no nie sucha, vadia mi flaky ktore aj ked prekryjem tak vyzeram ze mam na tvari dake skvrny. boze, kedy zazijem pocit ze sa zobudim a pojdem von bez makeupu ..ev zmysle aby som mala zdravu plet
co vam pomaha?- ja som skusila uz naozaj vsetko. mam malo zeleza a doktor mi predpisal doplnok zelezo f12 a listova vlaknina v jednom. mam jest tri tablety ale bojim sa toho b12 lebo moze spustat akne je napisane vo vedl.ucinkoch
Zla kvalita pleti
redbatica
a pocula som aj o arganovom oleji..mam z neho krem a je fajn,,aj a vlasy..co nan vrvais?? ci je lepsi kokosovy???? ivestovala by som, aj ked viem ze cosi stoja.,,
a neviem, ale myslim ze oecen mam ok...nefajcim nepijem ....
teraz pouzivam uz par mesiacov rakytelu... ale ten olej tak jak je normalne sa namastis... ale nie kazdemu sadne... rakytela je aj ukludnujucia aj hoji.... vies pokozka je tiez vylucocaci organ a ked sa uz mas ine orhgany ako je napr pecen zanesene a pretazene tak sa ten bordel musi dostat von z tela aj inak... a teda aj cez plet.... cize na pokozke potom mozeme vidiet aj stav nasich organov.... skus si kupit nejaky vytazok z ostropestreca marianskeho... asi nejake tablety... lebo caj asi az tak nepomoze.... nech si trosku pecen precistis... lagosa - liecivo ale myslim ze je na predpis... velmi dobry je aj jeden postny den v tyzdni... vtedy nic nebudes jest len pit vodu.... ak nezvladas nejest tak si zvol napr ovocny den... aby sa trosku odlajcilo traveniu....
Dobrý večer, moja dcéra mala tiež dlhodobo takýto problém s pleťou, chodila na kožné, užívala lieky, mastičky stravovala sa zdravo, no nič jej nepomáhalo. Potom začala užívať produkty z aloe vera a po istom čase sa jej to začalo upravovať a teraz má pleť čistú a zdravú. ak by ste chcela vedieť viac alebo radu, napíšte mi na mail bejucim@azet.sk,veľmi rada vám pomôžem.
ano mas pravdu.... mam trochu porblem s travenim chcelo by to asi precistit....
skusim vynechat teda mukua sladkosti..nie ze by som ich potrebovala :D
aj s tou chemiou na tvar mas pravdu... pomaha mi gel activepure od garnier... a sem tam peeling..to skor ked som bola mladsia som si kydala kadeco na tvar s lekarni a tak..vyhodene peniaze,..a ten kokosovy olej..pocula som ze je super..ako si ho davas? cisty alebo?... ako si odvyknem od chytania tvare???? moj najhorsi zlozvyk!!!
a skus pouzivat co najmenej chemie na plet... plet umyt len vodou ziadne mydla ci gely.. a potom docistit napr ruzovou biodermou micelarkou... alebo skus aj koloidne striebro.... mne celkom pomohla urina, ale na to nema kazdy zaludok... vecer po umyti vodou a docisteni biodetrou som si dala na plet urinu a nechala uschnut a naniesla krem ako obycajne (ja pouzivam kokosovy olej lebo rakytelu) a nechat cez noc posobit... vyskusaj nedas za to nic...
vies ono mozes jest zdravo a nic z toho... lebo sa ti ziviny nevstrebavaju.. lebo ti dobre netravi... tazko povedat... ja by som uplne vyradila vsetko mliecne, pridala zdrave tuky, vajcia, mliecne kysle vyrobky, ak sa da tak bio produkty predovsetkym kozie, ryby--- precistit crevo a pecen ako zaklad... pridat vlakninu.... aj pohyb na cerstvom vzduchu je dolezity, pobyt na slnku aj ked mrzne... vela vody.... vlaknina... probiotika... skus na chvilu vyradit mucne veci a sladkosti ci sa ti nezlepsi plet... staci aspon tyzden... jest co najmenej spracovanych konzervovanych potravin.... niekedy ked takto clovek prejde na inu stravu tak sa moze stav na zaciatku zhorsit ale treba vytrvat a potom sa ukazu vysledky....
no pecivom jem klasicky. kupujeme cierny chlieb ale jem aj biele pecivo...a sem tam aj sladkosti. ja viem ze by som nemala, ale proste ja mam 22r. vysku 164 a vazim 48 kg ...nemala som s postavou nikdy problem. aj ked som si niekedy myslela ze som tucna., nebola to pravda... to si ymslia v tom veku vsetky baby :D.... ale nechcem byt taka chuda, viem ze keby mam 53 tak by som vyzeraa lepsie... napriklad....
a co muka? akakakolvek... a ked mas chut na sladke co si das?
nejem tucne jedla... jem vela zeleniny, snazim sa surovej....viac zeleniny ako ovocia...nejem maso... lebo mi nechuti... jem ryby...a ..neprejedam sa, vyzivovy doplnok vlaknina, zinok, zelezo ( lebo ho mam malo) ,obmedzikla som kavu na minimum, pijem bilinove caje bez cukru... no nesnazim sa schudnu.t..mozno by som rada kusok pribrala :)
co v tvojom ponimani znamena "stravujem sa zdravo?"