Mala by som sa obávať prípadného otehotnenia ak?

Príspevok v téme: Mala by som sa obávať prípadného otehotnenia ak?
teguelinka

prosím si radu od vás,či by som sa mala obávať prípad.otehotnenia a či hned bežať po tabletku PO

som ešte panna,s priatelom sme v sobotu maznali ,cca okolo 16 ejakuloval,ked som ho spravila ustami,spravil sa mimo mna,potom sa šiel poumyvat a vycikať,neskor okolo 21 sme sa maznali ZNOVA a on zvlhol (čiže bola tam predejakulacna tekutina)ale NEEJAKULOVAL
,potom sme vzápatí šli do vane(medziým sa NEUMYL,taky aky bol s tou tekutinou na sebe išiel do vane ku mne) ležali sme v teplej vode asi pol hodinu,nič sa nedialo,a až potom som ho ja spravila rukou vo vani.Kde nepredpokladám,že spermie sa dostali do mna.Možno boli len v tej vode trošku,ale ja som hned z tej vody vstala a umyla som sa.
Mohla by som takto otehotnieť?nemam vela skusenosti ,co sa tyka vody a predejakulacnej tekutiny.?

dakujem vám velmi pekne za nazory k veci a pomoc.

lilyiankaa

nič sa do teba nevlialo, nikto ti tam nevplával a tehotná nebudeš ... a sama píšeš, že si aj hneď z vane šla preč...

teguelinka

baby,ale sedela som v nich,v tej vode:( v tych spermiach asi(ked to mam už tak povedať),
viem,že na oplodnenie to musi vystreknuť a vo vnutri atd,nemyslim,ze su spidermani,ale nejaka sanca tam možno je aj takto,ze sa vliali do mna akoby,či nie ? takto sa naozaj neda otehotnieť ?

lilyiankaa

ale žiadna pravdepodobnosť tam nie je ... veď šiel do vody a čo myslíš, že tie spermie ti doplávajú do vagíny?

rovinka

Neboj sa, určite si neotehotnela :)
Spermie nie sú supermani, ani spidermani, ze by sa vyskrabali hore do maternice pomocou pavuciny. Nemohli sa do Teba nijak dostat. :)

... ale na to, ako bohato expeerimentujete už teraz, tak čo to bude o pár rokov :D

teguelinka

no myslím preto,ked partner vosiel vzrušeny do vody(a predtym mal ejakulaciu),a kvapky lasky a tak,boli na nom
tiež si myslím,že by sa nemalo nič stat,ale človek si asi nikdy nemoze byt istý.
kvapky lásky tiež obsahuju spermie a ked ejakuloval do tej vody,kde sme lezali...neviem.
je to mala pravdepodobnosť,ale predsa asi čosi tam je