Psychológ BB/ZV

Príspevok v téme: Psychológ BB/ZV
andaco1

Ahojte, neviete o nejakom dobrom psychológovi/psychologičke v Banskej Bystrici alebo vo Zvolene? Myslím si, že mám poruchu osobnosti, tak potrebujem niekoho, kto mi to vie potvrdiť alebo vyvrátiť a nie len sa vyrozprávať. Som študentka, takže z finančnej stránky by mi vyhovovala táto pani www.psycholog-bb.sk ale rada by som sa najprv poinformovala, či sa k nej naozaj oplatí ísť, keďže nemám peňazí na rozhadzovanie. Ďakujem za rady.

jajatko

Pozri sa, ja som sa na to dala, v podstate už ani nemám na výber, lebo mi to brutálne komplikuje život. Za skúšku nič nedáme. Ale vážne si rozmysli koho si vyberieš! Nech to teda stojí za to keď už. :)

andaco1

Presne, aj ja mám ten pocit, že to možno ani nemá význam k nej chodiť, pretože si myslím, že je to v mojej povahe tak akosi prirodzene zafixované. Preto mám pochybnosti, či vôbec ku niekomu ísť a sa liečiť.

jajatko

Ja si myslím, že mám narcistickú, ale nemám to zatiaľ potvrdené. nechcem to povedať terapeutke ako prvá, že si myslím, že ju mám. Práve pracujeme na psychodiagnostike, takže čakám ako to dopadne. Myslíš, že nám terapia pomôže? lebo ja tomu moc neverím, proste ono to je niečo ako osobnostné nastavenie a to nejde veľmi podľa mňa ovplyvniť.

andaco1

Ahoj jajatko. Myslím si, že mám schizoidnú alebo vyhýbavú poruchu osobnosti, ako je to u teba? Vďaka, snažím sa nájsť niekoho takého, ale väčšinou je to pre mňa finančne nezvládnuteľné.

jajatko

ahoj. žiaľ neviem ti poradiť, ale som len zvedavá - čo si myslíš, akú poruchu osobnosti máš? Pretože aj ja si myslím, že mám určitú poruchu osobnosti.

Najčítanejšie články