grécka noha

Príspevok v téme: grécka noha
iveta

Ahojte,
mám taký menší problém, ktorý ma strašne trápi. Mám totiž grécky typ nohy, to znamená, že mám na obidvoch nohách druhý prst o niečo dlhší ako palec. Veľmi ma to trápi najmä cez leto, hambím sa totiž nosiť voľnú obuv, lebo mám pocit, že som preto nejaká divná. Už som aj hľadala na nete, či by sa to nedalo nejako napraviť plastickou operáciou ale nič som nenašla:-( Viete mi prosím vás nejako poradiť? Ďakujem veľmi pekne za každú radu

zrrzka

iveta, myslim, ze si si spravila sama komplex.. skus to ako jenifer lopez, z tvojho pohladu handikepu sprav vynimocnost.. si proste jedinecny tym, ze mas dlhsi druhy prst a nie si ako vsetci dookola.. myslim, ze by si sa mala prestat trapit kvoli tomu.. skus raz vyjst v lete vo volnej obuvi, a nesleduj okolie, kasli na to, co si o tebe niekto mysli.. aj tak s tym nic neurobis a nezmenis.. a vobec sa za to nehanbi..

Soraja

iveta netrap sa tym, moj otec ma o 12cm kratsiu nohu (nemyslim chodidlo ale nohu!) a myslis, ze to niekoho zaujima?, je skvely clovek a ja milujem tu jeho jednu vysoku a druhu malu topanku. neberiem to ako hendikep a myslim, ze nie je to az taky velky problem mat druhy prst väcsi ako palec, netrap sa. To mozes zakryt v topankach, horsie sa vsak zakryva moje velke brucho:-)

ivka2

aj ja mam palce kratsie a okrem toho mam aj pravu nohu celu asi o cca 1cm kratsiu, takze mam problem si kupit topanky aby mi nepadali z noh alebo aby neboli tesne..:)ale ja z toho nemam traumu, takych ludi beha po svete kopec...