Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Srdcove problemy

Príspevok v téme: Srdcove problemy
ujo imro

hello, liecim sa na znizeny testosteron, ale po tom ako mi ho pichli naposledy ma chytila silna bolest v hrudi az do zubov, stuhli mi svaly na kost po celom tele, zacal som sa potit, po par krokoch pulz 120, tachykardia, dal som si magnezium a cakal som co dalej... po asi 2 hodinach to preslo, na druhy den tazoba na hrudi, este vacsia unava ako predtym.... teraz po par mesiacoch som sa s lekarom dohodol ze skusim radsej nejaky prirodny doplnok, kedze tento chemicky tst ucinkuje u mna velmi kratko, kupil som teda prirodu.. po jednej tabletke nastalo to co po poslednej injekcii, myslel som ze mam infarkt, tak som znova dal magnezium, apaurin, preslo...mam pocit ze moje srdce to nezvlada... ma niekto nejake skusenosti s niecim podobnym ???

ujo imro

o znizeni to urcite nieje kedze po 1 tabletke sa zdrave srdce tak nemoze spravat, ja len ze ci niekto nema podobne skusenosti, idem ku kardiologovi takze tam sa dozviem ze co...

vwgs

Precitaj si svoj text, vobec nepises, aky prirodny doplnok si bral. Mozno staci, aj znizit davkovanie a nebudes mat so srdcom problemy. Pozri aj stranky RNG.

ujo imro

asi sme sa nepochopili, ja som chcel skor vediet nieco o tom srdci, ktore nezvlada zataz hormonov, ale aj tak diky za rady ....

ujo imro

vy co neviete citat ci co ? ja sa liecim na znizeny testosteron, teda pichli mi testosteron na jeho zvysenie a potom zacali problemy a to iste ked som si dal ten spominany kotvicnik ... co ste madari ?