Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milý len pred sexom

Príspevok v téme: Milý len pred sexom
blba22

Ahojte :) :) Mám 20 a priatel 23 ;) začali sme spolu chodiť pred ôsmimi mesiacmi. Mám problém kktorý má ničí.. Priatel je na mňa milýča vyznavä mi lásku len keď chce sex.. Keď ma prísť l tomu že vie že sa na druhý deň bude so mnou milovať (príležitosti je menej keďže spolu nezijeme) je ku mne milý vyznáva mi lásku a neviem čo všetko inak sa ku mne správa dosť sebaisto. Miestami mám pocit že si ma ako ženu určite neváži. Som jeho prvá priateľka a čo sa týka výzoru mi ľudia vravia aj jemu že môže byť rád že ma zbalil. Ja naozaj neviem čo s tým robiť pokúšala som sa s ním o tom porozprávať alestále má svoju pravdu že to tak nie je

blba22

Nedá sa to zmeniť? Som z toho dosť mimo jeden deň mi povie že mám nevypracovany zadok a podobne sracky a druhý deň ako má miluje

blba22

To je zložitejšie mne o výzor nejde zlé on si dosť na tom zakladá musím byť vždy tip top a keď niesom keď ke na mne niečo zlé tak mi to vytkne

phoe

Čo sa týka výzoru ...čo máte všetci s tým výzorom ? Len o to vo vzťahu ide ? Či koho trápi či si dosť pekná pre neho či príliš pekná, to čo je za uvažovanie ? Váš vzťah je zjavne totálne povrchný