Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dedičné kruhy pod očami

Príspevok v téme: Dedičné kruhy pod očami
bolder

Zdravím, od mala mám ja a môj brat kruhy pod očami, som si takmer istý že je to dedičné (keďže mama to má odmala tiež). Nikdy mi to nejak zvlášť neprekážalo, no v poslednej dobe, keď som vyťažený a kvôli škole niekedy spím pomenej tak to je fakt strašné ...
Vyzerám ako by som nespal týždne alebo bol na drogách, popravde mnohých ľudí desím, idem po meste a ľudia pozerajú, v autobuse tiež, vojdem do obchodu a znova (dokonca ma raz nechceli obslúžiť vo farboch-lakoch) ... Kruhy nie sú veľmi opuchnuté, len majú silno modrasto-fialovú farbu, oči ma bolia len zriedkavo

Preto Vás žiadam o radu, ak viete o nejakom spôsobe či prípravku ktorý by mohol pomôcť aspoň zmierniť kruhy, bol by som vďačný

P.s: pre špekulantov typu buď rád že si zdravý ap.:
skúste si len predstaviť aké je ťažké nadviazať kontakt s cudzou ženou v mojom prípade...
žiadam naozaj len rady k téme.

Vopred ďakujem za pomoc.

m8cr6

ja mám to isté :))) ale schovám si to korekčnou tyčinkou. každý večer ich mám riadne, presne fialovomodré a vpadnuté oči a nemám fyzicky náročnú prácu a spím asi 8 hodín denne, aj ja by som uvítala rady :)

Mima.89

Ahoj, hoci ma možno hneď odpískaš keďže si chlap, ale najrýchlejšia, najlacnejšia a najjednoduchšia cesta je každé ráno použiť na kruhy bledší krycí make up. Keď sa ho naučíš správne naniesť určite si to nikto ani len nevšimne. Poznám mužov ktorí si kvôli zlej pleti pomáhajú podobne ako my ženy, no kým som o tom nevedela nikdy som si to nevšimla. Potom už len kadejaké domáce masky, mastičky ktoré bohvieči pomáhajú, no a posledná možnosť je už len jednoduchá plastika.