Otazka pre zenske pohlavie..dnes som si bol zacvicit vo fitku napocital som tam 22chalanov a v zenskom oddeleni 1 starsia pani co poznam ma 62rokov behala na beziacom pase,trosku som sa tak zamyslel, sakra co robia doma mlade baby???,idem na plavaren sami chlap zopar zien vyssieho veku okolo 40rokov mlada baba ani jenda,chodievam na stadion sa korculovat vacsinou 13rocne dievcata alebo rodiny s detmi,baby od 20 do 30 asi tak dve,cez leto kolieskove korcule vacsinou zeny v starsom veku,tiez sa na tej trase behava..ked som chodieval pre byvalu ,chodievala na zumbu dost to frcalo ale 80percent sa tam natriasali zeny od 30 do 50rokov..raz zacas sa chodievam prejst zo psom do prirody vacsinou stretnem panicky,alebo bezcov v starsom veku..zijem v 35tisicovom a je to dost smutne ako mlade baby doma hniju pri socialnych sietiach poriadne uz nikto ani von nechodi kazda sa len stazuje..je to dost smutne ze kam to vsetko speje ..clovek ma dnes problem aj spoznat normalne dievca..nechcel som nikoho urazit len sa pytam zien ako to vnimaju..mne to pride ze strasne zeny zleniveli..
Kam chodite
ja som mlada baba a ja chodievam barskde. do fitka nie, tam ma to nudi a nebavi ale na plavaren ano. a je tam naozaj viac chlapov a starsich ludi ale aj zopar bab v mojom veku. a tam ma casto dakto bali, asi preto, ze fakt som tam taka jedina zvacsa :D ale obcas idem aj s kamoskami (v mojom veku), ale najradsej chodim sama, to je vtedy uplne najvacsi relax pre mna. a potom na rozne tanecne lekcie a tam su skor od 30 to je tiez pravda, aj behavat skor starsi, ale v poslednej dobe aj rovesnicky stretavam, hoci pomenej. mozno baby chodia skor na spinning a take? neviem, lebo to ma nudi a nebavi, takze nemam to tam prilis zmapovane.
a ludia su lenivi vopospol, nie len zeny ;)
ono niekedy tie 80kg cvicia viac ako tie 50kg...
ja do berem ,ze zena ktora ma rodinu a v dnesnom financnom stave sa to neda a ze je rada ked sa muz nahana za pracov vela veci zostane nanu okolo domacnosti ze maju toho moc,ale ja som skor myslel vekovu kategoriu o 20 do 30rokov..viem ze nie kazdu babu bavi posilka,ale je milion aktivit ale vsade su povacsine starsie zeny ktore sa zacinaju starat o seba lebo su rozvedene s detmi a nechcu skoncit same..peniazmi by som to ani nepovedal ked asi kazda baba fajci a nerobi jej problem dat na cigareti 3eur..je vela sportov kde netreba mat peiaze hlavne v lete ,ale je to bieda ked sa snazi babka alebo dedko nieco robit pre zdravie a mlade sa zmieria s 80kilovou postavou alebo ked ma genetiku danu ze ma 50kg ale na zadku pomaranc.. nehadzem kazdu zenu do jedneho su baby co fakt dru na sebe, ale je to v porovnani s muzmi strasne biedne..
hm...takze v mojom veku by som podla tvojej statistiky mala mat plnooo sportovych aktivit, rano beh, na obed pilates, vecer zumba a ked stihnem aj posilovna :D ok tak sa radim k tým do 25 hehe
no takze ked som mala cca 15-20 rokov, som chodila v ruke s frajerom po ulickach a bozkavala sa, asi to robia aj ostatne
@flegma: "ale v nakupnych centrach nemaju chalani sancu, pri tych zlavach ich kazda prehliadne :D"
:D:D som sa nasmiala teraz si zabila fakt
ale mna si minule obzeral v knihkupectve pekny predavac a vratila som sa tam znova a bol extra ochotny ale asi az tak sa mi nepacil ze by som sla na rande . to je na dlho, skratka som si ho vsimla aj ked boli zlavnene knihy :D
P.S. a ked nejdem cvicit do fitka cvicim doma, vela zien mozno cvici doma preto ich nestretnes
mozno sa ti to len zda,
- existuju cisto zenske posilky, chodia tam
-existuju latino a ine spolocenske tance ...
-pilates, joga, zumba, aerobic...
-ale existuju aj zeny ktore si tieto veci nemozu financne dovolit, lebo tahaju domacnost same aj s detmi lebo ich muz bezcharakterne...odkopol
-alebo zeny ktore po praci obskakuju deti aj chlapa, tu by sa mozno dal problem vyriesit takl, ze ist plavat /cvicit nieco s detmi,-napriklad joga je dobra pre vsteky vekove kategorie
existuju zeny ktore maju 2 prace lebo za kazdu maju minimalnu mzdu a nabehaju sa v praci
a ked obskakuju deti mozno treba naucit dtei robit si vlastnu desiatu ja som si dost skoro rada robila ranajky sama (zaliat cerealie mliekom nie je velka veda, ze? a cerealie, nie biele pecivo so sunkou a tvrdym syrom)
ja osobne aj vela mojich kamosiek cvicim pravidelne, ale nieco pravdy na tom ci pises je: ked chcem ist na kafe pokecat tak ide väcsina kamosiek jednoduhsie a skor rada ako ked ich volam"podte s nami na turu"... na tury akosi nemaju cas, tak chodim s kamaratmi, obcas sa prida nejaka zena ALE kopu zien poznam co radi tancuju, len ich envymaknes lebo tanec sa tancuje inde ako sa ty chodis posilnovat...
ja len tak ze som chcela obhajit zeny, hoci ams pravdu ze niektore su lenive
ocenujem ze rad cvicis pocvic si a nedumaj nad tymto javom- najdi si aprtnerku ktora bude chodit s tebou alebo ta podpori v tvojej snahe a bdue cvicit to co ma rada ona :)
:-D
ale v nakupnych centrach nemaju chalani sancu, pri tych zlavach ich kazda prehliadne :D
skuste kozmeticke salony a kadernictva, nakupne centra a podobne...
To by aj mňa zaujímalo, kde zmizli všetky baby 20-30, hlavne tie nezadané