Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zbaliť kamoša?

Príspevok v téme: Ako zbaliť kamoša?
Buffyna

Mám problém, asi ako mnoho iných žien, spoznala som jedného chalana, boli sme spolu vonku na rande, v kine. Celý čas, počas filmu ma bozkával, dotýkal sa ma, hladil ma po ruke, stehne, vlasoch, tvári. Neustále sa ku mne nakláňal a pod. Nevravím, že som to nechcela, naopak chcela a dosť. Sadla som mu na lep a potom som sa aj ja k nemu vkuse túlila, aj vonku. Ale ako som prišla domov, večer sme si písali a napísal mi, že nie som jeho typ, že som úplne na opačnom konci jeho typov a berie ma ako kamošku. V priebehu času som zistila od neho, že sa mu páčim, priťahujem ho (naozaj chémia tam bola silná), ale nie som jeho typ, vraj si so mnou nevie predstaviť vzťah. Zdá sa mi, akoby sa ma zľakol. Snažila som sa byť iniciatívnejšia, lebo on je veľmi submisívny a introvertný. Neviem ale už ako ďalej. Má ma rád ako kamošku, on má snáď tisíc výhovoriek prečo by to nemohlo fungovať, myslím, že sa bojí záväzkov. Ako sa dá takého chlapa zbaliť? Mám s ním naďalej hrať sexuálnu hru, ale naživo byť odmeraná a nepustiť ho ďalej? Alebo to mám naopak skúsiť cez posteľ? Cez čo sa skôr chytí? Má s tým niekto skúsenosti? Prosím, píšte čo najrýchlejšie sa dá, zajtra s ním mám ísť von.

TinaM

Podla mojich skusenosti, ako nahle chlap prejavi naklonnost a potom sa takto cukne, tak to uz nema vyznam. Bud uz splnil svoju metu (obycajne je to postel, ale dost casto su to len neznosti) alebo sa medzicasom (ano, staci aj kratky medzicas) objavila ina.
Ak ti povie, ze nie si jeho typ (este lepsie-ze si na konci jeho typov, ci ako si to napisala), tak podla mna sa na to vykasli a usetris si zopar slz.
Pretoze ak chlap zenu chce, neexistuje medzistadium, bud ju chcel, chce a bude chciet alebo ju chcel a uz ju nechce.

juh_sk

Ja ako chlap možem napísať,že v takomto prípade hrať sa na nedobytnú má skôr opačný efekt, ako pozitívny...teda aspoň u mna je to tak.. keď sa pri mne žena hrá na nedobytnú, resp. sa tak začne hrať, beriem to podvedome ako signál, že (už) záujem nemá, a tým ho stratím aj ja.. Ono je to dobré robiť,ale vrámci medze, tj. fakt iba RAZ ZA CAS (to raz za cas zdoraznujem), pre jeho uvedomenie, že nie si samozrejmost..ak to však s nedostupnostou preženieš, je pravdepodobné, že sa nato vykašle.. na druhej strane tiež nie je dobré byť úplné lepidlo, to ho tiež môže odradiť..ja by som ti odporúčal nechať tomu čas a voľný priebeh,ďalej sa stretávať, ale netlačiť ho..otvor sa mu postupne,nech ťa spoznáva, a keď tam už teraz nejaká ta chémia je, a časom ťa spozná dokonalejšie a zistí,že mu pasuje aj tvoja povaha, a celkovo ty, sám spraví prvý krok..ak ku sebe patríte, tak by musel byť mať srdce z ľadu, ak by sa po dlhšom čase na teba "nenamotal" ;)

lulu456

ahoj :) aj ja mám presne takýto istý problém a tiež neviem ako ďalej.. myslím si že by bolo dobré ukázať mu, že nie si "odkázaná" len naňho napr. dlhšie sa mu neozvať alebo také niečo ;) tak ako napísala bee hrať sa na nedobytnú :)

bee375

Ahoj, toto je problém. Asi ťa ja trocha chápem. Som v trocha podobnej situácií, chcem toho chlapa dostať, ale ani ja neviem, ako. No myslím si, že cez posteľ to najrozumnejšie nie je. Pár x sa s tebou vyspí a nakoniec ťa aj tak nechá, ak si naozaj neni jeho typ. Iba že by sa stal opak ....no, to už je na ňom...takže som ti asi moc nepomohla. Jediné, čo ti poviem je, že sa trocha skús hrať na nedobytnú...skús občas, keď budete mať ísť von zmeniť plány a povedať, že ti do toho niečo prišlo a proste nechoď. Ukáž mu, že nie je pre teba jediný, a že môžeš mať 1 000 takých chlapov....ale všetko s mierou. Veľa šťastia! :)