Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depilacia chlpkov nad perou

Príspevok v téme: Depilacia chlpkov nad perou
nikoletkaa

Ahojte baby, potrebujem pomoc. :-) poradte mu prosim, co robit, ked som skusila zosvetlovac chlpkov, zatial len na bruchu a zosvetlilo mi to aj kozu...bojim sa, ze sa to tak stane aj nad perou...neviem co robit,, co si dat nad tu peru? Pocula som aj o takych naplastiach co chlpky vytrhnu, ale bojim sa, ze mi zhrubnu, budu vidiet alebo budu rychlo rast... vie mi niwkto poradit? Prosim je to surnee :-)

mia20

zbehni do drogerky oni ti uz poradia lebo ja pouzivam len ten z avonu a som s nim spokojna mne ho staci davat kazde dva tyzdne dam si ho na 5min a zotriem papierovou vreckovkou je to bezbolestne a pohodlne nemusis behat ku kozmeticke. a s odfarbovanim skusenosti nemam

nikoletkaa

Pocula som o tom a vraj sus nato zle ohlasy..skusit vy som mohla, dakujem :-) a ako sa to pouziva? Proste len ako si ti opisala? Naniest a zotriet po piatich minutach?
A chcem sa spytat aj na odfarbovanie..skusala som to na tom bruchu a potom som tam mala aj kozu sfarbenu..no potom to zmizlo..a teraz rozmyslam ze to skusim aj nad tu peru, en neviem ako dlho to tam mam mat a bojim sa zr to tam ostane biele..poradte prosim ..mam to skusit? :-) dik

mia20

urcite nedepiluj casom budes mat tmave fuziky. kup si krem(opilku) zozenies ju v drogerke. ja si objednavam z avonu za nejake 3ecka a som spokojna jednoducho si das malinko toho kremu na chlpky pockas 5min a zotries