Vysoká škola

lulu456

Ja chcem ísť do anglicka a najlepšie by bolo do Londýna :) ale to by ma asi vyšlo moc draho :) ... no to by som aspoň nejakú brigádu musela mať ale mne by stačil aj bakalár a to by som si určite spravila na slovensku čiže do uk by som išla čisto len s cielom nájsť si prácu

sweater.

nepoznam cloveka co tu studuje a nepracuje popri tom. ja sam som toho tiez prikladom. skolne si nemusis platit (okrem anglicka, tam ano, a je celkom mastne :), a ked budes pracovat na zivot tu si zarobis.

lulu456

Ďakujem :) no ja si myslím že by ma to mohlo baviť a nechápem prečo všetci vravia že to nie je perzpektívne... no jasné možno by som tam potom doštudovala ale skôr by som sa snažila nájsť si prácu :)

sweater.

ako sa rozhodnes je len na tebe samozrejme :). su aj taketo moznosti, a myslim ze tuna, teda ja zijem v uk, aby som sa pravne vyjadril, bez problemov uznavaju titul zo slovenskej univerzity, dokonca ked mas bakalara u nas, mozes tu pokracovat na magisterskom studiu. tk drzim palce. a za mna, odporucam ist na to co ta bavi. mozno ti zrovna toto bohatstvo neprinesie, ale budes robit nieco co ta bavi. zalezi na tom co si za cloveka, ci radsej hladas ten dobry pocit, ze nieco zmysluplne robit ale mozno tak dobre nezarobit, alebo co najviac zarobit a je ti jedno kolko sa nervujes a stresujes a aka nezmyselna ti robota pripada...

lulu456

jazyk mám podľa mňa dobrý ale neviem radšej by som si tu chcela spraviť školu.. No ja som ešte len v 2.ročníku ;) čiže ešte mám čas aj na zdokonalenie angličtiny aj na prihlášku :)

sweater.

pokial mas dobry jazyk a trufas si, chod studovat do uk vysoku skolu. mam tu kamaratov co tu studuju konkretne tento obor. este stale mas nejake dva tyzdne na podanie prihlasok :)

lulu456

chcela by som robiť v hoteli recepčnú alebo také niečo... ale to by som odišla do zahraničia pravdepodobne do Anglicka a myslím si že tam by som sa s týmto uplatnila

sweater.

ako ti radi lepka, chod radsej na nieco co ta nebavi, ale je 'perspektivnejsie', tym nepremarnis roky, ale rovno cely zivot v povolani co budes neznasat :)