Rozpad dlhodobého vzťahu

Príspevok v téme: Rozpad dlhodobého vzťahu
stana.v

ahojte, prosim o skusenosti zeny ktore nieco podobne zazili...
som tesne po rozpade 5 rocneho vztahu s muzom s ktorym som v blizkej buducnosti planovala svadbu a deti, ani neviem co sa presne stalo ale zrejme sa z mojej strany stal akousi ,,samozrejmostou,, a kym som sa spamatala uz bolo neskoro, nevedel mi odpustit, ze som ho za poslednych par mesiacov zanedbavala ale netusila som, ze je nestastny. Momentalne mam v sebe pocit ze mi roztrha srdce a nikdy sa z toho uplne nevyliecim. Viem, ze napisete, ze cas pomoze ale zabudnem uplne...dakujem

zewa

Hm, posledne mesiace si sa o neho nezaujimala. Co sa este stalo okrem toho, ze sa stal pre teba samozrejmosotu? Preco si si nevsimla, ze je nestastny?
Nebolo to tak, ze vas vztah sa uz skoncil davnejsie, len az teraz ste to zoficialnili? Boli ta srdce kvoli tomu, ze ho milujes, alebo zo strachu co bude a z toho, ze si to davas za vinu?
Len tak medzi recou, vo vztahu su dvaja a ked ti on nepovedal, ze sa mu nieco nezda, asi to tak chcel, aby to skoncilo.

ouii..

ja vam do toho nevidim, ale hovori sa, ze nememu decku ani vlastna mater nerozumie... ak si nedokazal otvorit usta, nemal co byt nestastny, ze ho zanedbavas. clovek si ani pri najlepsej voli niekedy neuvedomi, ze druhemu ublizuje