Pred niekolkymi rokmi som sa rozviedla-stastne. Ostali mi dve dorastajuce deti a byvali sme isty cas u priatela. Nerozvadzala som sa kvoli nemu.V priebehu dvoch rokov som postavila RD, kde aj spolu zijeme. Moje deti ho moc nemuseli, ale ani on nebol prikladnym priatelom pre nich. dcera ako plnoleta odisla do zahranicia, uz sa vratila,ale zije mimo nas, syn sa sice nevedel vpratat do koze tak sa tiez odstahoval. Zijem sama s priatelom v mojom dome, kde mi sice pomaha, ale nchce akceptovat moje deti,s ktorymi som si konecne vytvorila ako taky vztah a navrat k sebe. On ma svojho syna s ktorym sa stretava velmi sporadicky,ale na strane druhej akceptuje pritomnost svojej ex na rodinnych oslavach v jeho rodine, ale moje deti mu prekazaju. patricne im to dava najavo, takze uz to vyvrcholilo k jeho slovnym utokom na moju adresu a dcerinym utokom az fyzickym na adresu jeho,keby tu nemala priatela tak by asi jej tvar a aj moja vypadala ako nas stol, ktory rozmlatil.Je dobry, vsetko bolo OK kym sem deti nechodili, ale teraz sa zmenil na agresora.Neviem co dalej, deti chcu prist na silvestra, ale za podmiemok,ze on tu nebude. Nema kam ist, svoje majetky nechal svojej ex a svojmu synovi.Ako???
Nevrazivost medzi partnerom a mojimi detmi
nasla si si debila, na vyber mas dve moznosti-deti, alebo debil
co si vyberies, je len na tebe
podľa toho čo si napísala súhlasím s lilyiankou.
osobne by som vzťah s niekym takým nepredlžovala. už som si odžila svoje na základe rozhodnutia mojej mamy a každé takéto začiatočné prejavy by u mňa už znamenali rázny koniec.
stane sa že si ľudia nesadnú, často aj v rodinách.. ale človek s normálnou psychikou nerozmláti kvôli tomu stôl. ak nezhody rieši agresívnym správaním, ako vyrieši prípadné neskoršie nezhody s tebou? alebo ako ich teda v minulosti riešil?
takého agresívneho priateľa by si sa mala čo najskôr zbaviť ... neviem,prečo mu tvoje deti prekážajú, veď obe bývajú už mimo domu a problém je v ňom, keĎže aj s vlastným synom sa veľmi nestretáva ....