Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ma panna uzit tabletku po?

Príspevok v téme: Ma panna uzit tabletku po?
Dodko

Ahojte,
moja priatelka je este panna. Vcera sme mali analny styk, pri ktorom ale praskol kondom a ejakulat vytiekol nevieme presne kam. Kedze sme to robili zo zadu, tak najskor dolu, ale nieco mohlo stiect aj do posvy. Skoro hned sme si to vsimli a vyutierali si to vlhcenymi servitkami. Priatelka sa ale boji, co ked tam nahodou nieco stieklo a mozno si pri utierani aj na par kvapiek sadla. Vieme, ze riziko pocatia je v takomto pripade dost male, ale priatelka si za kazdu cenu chce byt ista a preto uvazuje nad tabletkou po. O tej je zname, ze ma cely rad neziaducich ucinkov a tiez nie je na 100% spolahliva. Menzes by mala dostat asi o tyzden. Chcem sa opytat na radu, ci v takomto pripade odporucate tabletku po uzit?
Dakujem za radu.
Jozef

MultiLevel

tabletka PO jej totalne rozhodi vsetko v tele, je to velky zasah do organizmu....kym sa znova da dokopy, fuu, bude to chvilu trvat.
Podla mna nie je mozne aby takto otehotnela, to by si musela spermie hlbsie zaniest do posvy, avsak aj v tom pripade by som bola skepticka. Ani zo sadnutia na spermie este zena neotehotnela :)