Co myslíte dá sa nejako získať šarm osobnosti alebo je to dané od prírody?Ja by som ho tak chcel.......ľudia s ním majú krásny život........
sarm
ano aj nepekna zena alebo muz mozu mat sarm osobnosti..a nemusia byt ani pekní..staci ze daco vyzaruju..
podla mňa je šarm v celkovom správaní človeka...v prístupe k iným luďom...
tu nejde o to ci niekoho chces alebo nechces...sarm maju aj ludia ktori nas fyzicky nemusia pritahovat...
nejde mi iba o oblecenie.samozrejme musi bit aj cisty.ale dam ti priklad ty keby si stretla chlapa a bol by sarmantny a bol by v roztrhanych teniskach chcela by si ho?mala by si ho rada?ja viem ze odev nie je vsetko ale zalezi aj na tom pokial ti zalezi co mas na sebe uz to je kusok sarmu. a nie je o com.
sara sarm netvoria drahe a znackove veci, ked uz ti zalezi na obleceni, tak je hlavne aby nesmrdel a nebol spinavy.
Ale suhlasim, ze sarm ide zvnutra
no tak mu poradte vy ked viete o co ide.ja viem o com pisem.hadam mat bit sarm to ze bude vnutorne super a na vonok sedliak.asi tak to vidite?
sara nemas pravdu ..šarm vyžaruje zvnutra osobnosti.
sara ja bysom si dovoolil nesuhlasit s tym co si Ty predsatvujes pod sarmom...podla mna ide o prirodzene oosbne kuzlo cloveka...aj keby sa obliekol ako model aj vlasy upravil..moze byt atraktivny...ale nezamena ze ma sarm :-)))
ty chces ziskat sarm?co si malo atraktivny?staci sa dat pekne ostrihat dobre sa obliect zvolit spravne slnecne okuliare.peknu obuv najlepsie znackovu niake adidasky alebo tak nieco.pekne sa usmievat bit mily pozorny voci zenam a to je vsetko o sarme staci tak malo a je to tu.skus to.pa