Ahojte,mam taku otazku co si myslite o praci taxikara? O tom ci sa moze stat ze by priatel v tejto praci podviedol,o tom ze vozi milion opitych dievcat z diskotek a podobne...aky mate nazor na tuto pracu? Dakujem:)
Priatel taxikar
Ms jedno ci je taxikar. Aj v inych povolaniach maju moznost muzi zahnut, nie len ked robia taxikarov. Ked budes mat lekara, tak bude so sestrickami, ked budes mat pravnika, taks klientkami, ked ude kadernik,tiez bude mat klientky, ked bude manualny pracovnik, dobre stavany, tak z babami z kancla, atd. Ze je taxikar nehra ziadnu rolu. Chlap ta moze podvadzat, kedy len chce, nemusi byt taxikar. ide o to, ci to spravi,alebo nie. Kazdopadne to nezavisi od toho,aku ma pracu, ale od toho aka je osobnost a aky mate vztah.
ja len toľko... moja predošlá priateľka ma podviedla s taxikárom.. potom so ju poslal do "..." a teraz keď už som znova zadaný, zamilovaný do inej, ona mi stále vypisuje, lebo potom čo som ju ja nechal nemala žiaden poriadny vzťah, dostávala len samé facky od života :) vidieť že to ľutuje :)
dominika,ja by som sa skôr ako o to či ťa podvedie bála toho, či mu niekto neublíži ..pretože hocijakí ľudia mu nastúpia do auta a nevieš čo sú zač .. mňa by nevera absolútne nenapadla, skôr to, že by som sa bála o jeho život .....
Dominika 1127
tak už teraz máš v hlave otázky, necítiš sa istá a iné to nebude...denonednne v živote s ním ťa bude všeličo napadať a bude to trápenie pre teba. rozhodni sa, či do takého vzťahu pôjdeš.ešte by sa dalo uvažovať, kebyže to robí ako núdzovku, že momentálne lepšie nič nie je...ja by som teda do vzťahu s mužom.taxikárom nešla :) ...radšej sa rozhliadni inde....:)
ebi777
myslim ze viac adrenalinu ako taxikar malokto zazije.. moze byt inteligentny, proste ho len auto a jazdenie bavi. vid film taxi taxi, taky je podla teba buran?
vtip je v tom, ze nikdy nevies, kedy tvojho draheho donuti osud urobit ine povolanie ako sa tebe zrovna paci.
ale zaujimalo by ma, co by si robila, keby ten tvoj vysnivany naozaj existoval, alebo uz existuje a povie ti, ze napriklad v roku 2014 chce byt taxikarom, lebo ho to bavi.. to by si ho potom nechala ?
podla povolania inteligenciu neodhadnes, lebo niekto povolanie napriklad nema, cize nema ani inteligenciu? :D
islo mi o to, ze velmi generalizujes..
aj ked, musim uznat, ze ziadny inteligentny clovek nepremarni svoj cas ako taxikar, jedine ak ho to z nejakeho velmi morbidneho dovodu zacalo bavit..
pisem to preto, ze sam prejazdim cez 100000 km rocne, co moze byt svojim sposobom viac ako taxikar.. ale majorita tej vzdialenosti je pleasure, nie business :D tak sa ma to svojim sposobom aj dotklo :P
ale ked nad tym tak uvazujem, tak ano, taxikar moze byt lenivy, lenze cim viac ludi ako ty, ze ruky prec od tohto niche (trzna nika, alebo segment trhu), tak tym viac spekulantov, ktori toto budu robit, lebo nikto iny to nechce robit, a logicky, cim menej ludi to CHCE robit, tym lepsie to plati tym, ktori to robit NECHCU ale robia to len pre peniaze a preto moze taxikar zarobit fakt slusne, lepsie ako majorita a/alebo dokonca aj generalny riaditel..
preto pisem, ze dnes povolanie uz nie je velmi o inteligencii, ale skor o peniazoch..
alebo kolko ludi poznas, ktorych povolanie naozaj bavi a nerobia ho len pre peniaze? vobec nenadavaju na svoju pracu a podobne?
ja asi len 2-3..
ono vies, keby som jediny taxikar v meste, tj mam kartel, tak tiez by som to robil.. kym sa nabalim a potom investujem inde.. ale to nemusi znamenat, ze by som bol lenivy a beta alebo zetta samec..
len o toto mi islo ;)
napriklad ja som tak lenivy, ze cely den sa nepohnem z domu, vsetko vybavujem cez pevnu linku, mam sa zle? som zly? :D
magister, nie, ja nie som na svalnacov, ja som na alfa samcov, ktorych pohana adrenalin a nikdy sa nezastavia , su plny energie a ziaria vitalitou,a zaroven su aj inteligentny ja musim mat takeho pri sebe
nechcela by som nejakeho pokakaneho lenivca:D
je to krute, ale toto je moja slabost, kazdi ma svoje muchy!!! nesudit!! kazdi si vybera sam, tak nech sa paci, ja som napisala len svoj nazor na muza-taxikara
&
mas privelmi zaujimavu logiku, cize podla teba aj upratovacky su odpad? posmievas sa im? smetiarom tiez? ver mi, ze by si na kolenach prosil o nich aby sa vratili, keby odisli z povolania lebo "sa malo ucili"
logicky aj taxikar, co ti zachrani prdel, ked ti ujde autobus alebo vlak.
bud mas 14 rokov, alebo ak nahodou viac, tak mi ta je luto, o to viac, ak si zena. (a ak nahodou muz, tak budes asi pravnik alebo co..)
myslim ze by tema bola hodnovernejsia, keby sa vyjadroval taxikar a/alebo jeho rodinny prislisnik a nie nejaky pravnici, co netusia o com je realny svet.
ebi777
blbost, tak koho chces? kultiristu? to je lepsie? ked si znici chrbticu?
PS: taxikar nema problem zarobit aj 2000 eur mesacne, ked sme uz pri tom.. tkze neviem akych multimilionarskych kulturistov vy mate doma :D :D
prosim vas :D
A veľa z nich aj kseftuje s mafiou a pochybnými skupinami.
Mám kamosov taxikárov a sú dve skupiny ti ženatí čo to robia aby živili ako tak rodinu a slobodní ktorí stvárajú kadečo lebo je to povolanie pre ľudí čo iné ani nevedia robiť len šoférovať im treba vedieť. Sú to muži ktorím sa veľmi učiť nechcelo. A dievky nahanaju to je fakt.