Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcem svoje dieta

Príspevok v téme: Nechcem svoje dieta
karolinka32

Dobrý večer...neviem vlastne ani ako zacat..po babatku som tuzila no ked som zistila ze som tehotna,zrazu sa vsetko zmenilo.Každý den som myslela na potrat,váhala či naň mám či nemám ist. Som este mlada 21r. Priatel ma 33. Presviedcal ma dieta si nechat a ja som tak dlho váhala,az bolo na potrat neskoro. V tom čase to bolo kopec stresu ako to zoberie moje okolie a tak..nejako sa to vsak utriaslo,ale na priatela som v tom čase bola velmi zla,náladova,nemohla som ho pri sebe ani cítit..nás vztah tehotenstvom dost oslabil,aj ked priatel sa snaží..no ja si každý den uvedomujem ze takto zit nechcem.Nechcem byt zienkou v domacnosti,nemat ziadnych priatelov,ti moji maju ine zalubi a tiez nechcem vecne sediet doma,som dost spolocensky typ.Mám tesne pred porodom a za 9 mesiacov som si k vlastnemu dietatu nevytvorila ziadny vztah.Ani raz som sa mu neprihovorila,jedine tak v duchu. Priatelovi som to povedala,ale nechce ma pocuvat a vždy ma odbije ze mám prestat..lenze ja som už úplne zufala..s priatelmi sa stretavam velmi malo..od vsadial pocuvam ale je tazke mat dieta,ako nebudem mat na nic čas,ako som si pokazila život pocuvam hlavne od mojej mamy a tiez okolie,vidim tie pohlady ked poviem ze mám 21..je tolko zien co chcu mat deti,len ako možem mysliet na adopciu,ked vsetci vedia ze som tehotná,vsetky veci nakupene,priatelova rodina sa velmi tesi a moj otec tiez..viem ze mi bude pomahat priatelova mama,ale nechcem ju obtazovat,bude mat aj druhe vnuča..mama mi hned povedala ze mi pomáhat nebude,otec by rad,ale je doma malo,pracuje v zahraničí.Priatel by ma mal najradsej stále doma zavretu..už neviem ako dalej,zacinam mysliet na to najhorsie..nemam strach z porodu,ale jednoduchou neznesiem život v zlatej klietke. Za 9 mesiacov sa nic nezmenilo a ja sa bojim,ze to tak ostane aj po porode..mate niekto podobne skusenosti ?

woo

Lulu ma pravdu, nestresuj, ze budes mat dieta nie je koniec sveta, jedine o co prides je kazdopiatkove diskoteky:)) a aj to by sa teoreticky dalo, keby ti niekto postrazil dieta...ale verim tomu ze nebudes hladat unik od dietata, lebo sa ti narodi krasny maly batoztek a nebude sa ti chciet od neho. podla reci si nezrela na dieta, problem je v tebe, nie v nizkom veku na dieta. vek na to mas.je pravda ze to bude narocne a bude to chciet od teba vela casu, v podstate 24 hodin denne, ale tak je to starostlivost o tvoje dieta, nauzasnejsia "vec" na svete, snad by si to nevymenila za nejake diskoteky...nebudes sa musiet stresovat v praci, budes s tym krasnym drobcekom a pozorovat ako rastie, vyvija sa, ako ta lubi...a ono ta bude lubit najviac na svete!

Agnes998

Pristupovala si k tomu velmi nezodpovedne, babatko nie je hracka ktora ked sa ti zunuje tak ju odlozis do kuta a ides na vikend zurovat na chatu. Ak ta laka prave to druhe, naco si sa vobec snazila otehotniet. Budes zla matka, ktora bude mat pocit, ze si nic v zivote neuzila a dieta jej znicilo zivot a ono je vinne za to, ze musis trcat doma a starat sa on. Daj ho radsej na adopciu, niekto ho snad adoptuje a bude mu lepsie. A ty si zuruj, chlastaj, slop, striedaj chlapov, proste rob si vsetko to, co ta laka. Dietatu bude bez teba lepsie a aj tebe bez neho.

Lulu2011

Karolinka vobec sa nestresuj, v podstate mas viac menej normalne pocity, lebo nevies do coho ides a si ovplyvnena taraninami okolia, ja som mala 23 ked som otehotnela, na dieta som sa tesila, ale tak isto ma privadzali fámy do uzkosti, pamatam si, ako som citala v 8-9 mesiaci v knizke o tehotenstve čast, kde pisali, ze sa mam pripravit na to, ze na nic uz nebude cas, ostrihat si dlhe vlasy, pripravit sa na nevyspatost a zacala som plakat, ci je toto to, co ozaj chcem :) no a skutocnost bola taka, ze ked som porodila krasneho chlapceka, bola som stastna, mam ho s muzom, ktoreho velmi milujem, ako babetko prespal celu noc a ja osm nebola ani vynervovana, ani vlasy som si nemusela ostrihat :)) vsetko kratko po porode sa dostalo do predchadzajucich kolaji, prechadzky boli super, maly bol dobre babatko a nebol dna kedy by som olutovala, ze som sa stala skoro matkou, teraz mam 31, maly je skolak, dost samostatny, ja som este mlada a mam celkom fajn zivot, teraz by sa mi uz nechcelo do tehotesntva, som rada, ze som to zazila skor :) a bez svojho syna si neviem a ani nechcem zivot predstavit, budes mat viac ako mas, laska dietata je iny level, krasny, tes sa, mas na co ;) a hlavne sa neobavaj ;)