Ahojte baby poraďte mi čo mám robiť keď sa hambim niektorych dievčat. Trva to už dlhu dobu začalo to na intraku pre troma rokmi, odvtedy mam komplexy voči niektorym ženam. Skrátka dosť to boli, ale nechcem kôli tomu brať tabletky. Mám 24 rokov a som pohladný vyšpotrovaný chlapec. Kurnik v mojich rokoch som mal mať xy frajeriek nechapem to. Ďakujem za radu ženy :)) tu je môj mail patrik.krizan3@gmail.com
Problém s dievčatami
Chalan ma tuším problem s alkoholom aspoň podľa toho čo je na pokeci.
... inak krásne sviatky všetkým prajem ... hlavne prežité v zdraví, v kruhu najbližších a veľa, veľa lásky !!!
....pripájam sa k názoru spolu besedujúcich, že je dosť nepravdepodobné, aby si sem niekto dal svoj e-mail so skutočným menom aj priezviskom....
to bude nejaká "búda" či schválnosť od niekoho "prajného " ....
Neprecenujte mužov :D
tiez mi to bije do oci, skor nejaka zranena expriatelka mohla zalozit takuto temu
a mne nejde do hlavy, ze chalan by tu len tak vycapil svoje meno... mozno si niekto z neho robi srandu, chce mu zle tak tu slahol jeho mail...
Inak, ake tabletky si mal na mysli? Už vynašli liek na hanblivost ?
A nepis o sebe že si sympaticky či pekný ...to nechaj na posúdenie iných
Možno nevyzeras zle, ale to nie je až take podstatné, ak nevieš ako na baby. Skús sa viac baviť, nebrať život a seba tak vážne, baby sa radi bavia, sú rady ked ich rozosmejes, ked im das najavo že sa ti páčia, ale komplimentami, nie narazkami na sex, ako to robia dnesni mladí chalani. Každá žena si zaslúži kompliment, tak nimi nešetrí ani u tých, s ktorými nechces chodiť. Chovaj sa slušne, nie ako frajer a hlavne mysli na to, že muži balia ženy, nie naopak a že byť odmietnutý nie je prehra.