pravdepodobne budem sam na silvestra, nemam prakticky ziadnych priatelov a nebudem mat s kym ist von oslavit novy rok, mal som frajerku, ale rozisli sme sa a teraz budem sam, mam jedneho kvazi kamarata, ale ten si asi najde nejaku partiu, kde radsej stravi posledny den v roku je na to niekto podobne? niekto kto bude kvasit doma? co budete robit?
Sam na silvestra?
nuž a podmieňuješ svoje šťastie len vzťahom? že ak si sám, tak si kvôli tomu celkovo nešťastný? niežeby vzťahy neboli dôležité, ale zase treba nájsť nejaké pozitíva aj na tom období, keď nemáš nikoho :)
islo ma slaktrafit doma a smutne som z balkona sledoval ohnostroj ... ale u mna je to dlhodoby problem, kedze nemam nikoho... ale zase obesit sa nepojdem :)
nuž a ako si ho teda trávil vlani? :) ľudia majú často pocit, že ak nemajú vzťah na valentína, je to zlé, ak náhodou trávia sami silvestra, je to zlé... ale nie je :) je to skôr len kalendárom, ak tráviš večer sám uprostred leta trebárs, vo "všedný" štvrtok, až tak sa nad tým nepozastavíš... :)
tak nezúfaj hlavne, týmto si jedine zhoršíš náladu..
...ja som bola minulý rok tiež sama, tento rok som myslela, že to bude iné, ale nebude..... Do mesta ísť s kamoškami sa mi nechce, potom je problém návratu....
Popozerám TV, potelefonuje, poskypujem, keď to na mňa príde - zaľahnem ))))))))
ja som bol sam aj vlani, ale tento rok som myslel, ze nebudem, ale tak co uz ...
pardon, nejak mi seká internet, tak som to omylom poslala dvakrát :)
nuž ja budem tiež sama na silvestra, nie prvý a zrejme nie ani poslednýkrát ;)
ale nepozerám na to priamo ako na katastrofu, normálny večer :) rozčítam nejakú knihu, možno si pozriem film.. :) nič také špeciálne nechystám.
nie je niečo, čo si už dlhšie odkladal, lebo si na to nemal čas popri práci alebo tak? :) nejaký príjemný relax?
nuž ja budem tiež sama na silvestra, nie prvý a zrejme nie ani poslednýkrát ;)
ale nepozerám na to priamo ako na katastrofu, normálny večer :) rozčítam nejakú knihu, možno si pozriem film.. :) nič také špeciálne nechystám.
nie je niečo, čo si už dlhšie odkladal, lebo si na to nemal čas popri práci alebo tak? :) nejaký príjemný relax?
Asi takto: www.youtube.com :D
ja som doma asi uz 30 rokov vobec ma nelaka chata ani nic podobne teda laka lebo som ti v zivote nezazil ale kedze nepijem uz asi tyzden taham setky dvd za rok 2013 co vyslo a budem mat co robit od vianoc az po silvester:} vnoci ide nhl ja mam tak krasny program + ohnostorj od kazdeho jedna pecka den praveze robim si co chcem som hore az do rana a vobec sa nikto nedivi proste pecka :) a tiez sam neboj nic je nas viac