ked lezim na lavej strane,hrozne sa mi toci hlava ze sa to neda vydrzat,bojim sa ze mam nador na mozgu.mam uzkosti a liecila som sa na depresiu. Prosim ukludnite ma niekto a napiste racionalne dovody preco sa nebat
Tocenie hlavy panika
Bude to krcna chrbtica. Drz si to v teple, mal som nieco podobne. Na krk si daj termofor, mozno mas sedave zamestnanie, alebo si chytila prievan, alebo si lezala na nepohodlnom lozku a zablokovala sa ti krcna chrbtica. Nech Ti to niekto silno rozmasiruje, uvidis, bude to lepsie. Ak chces mat istotu, tak postup je taky,ze ide k lekarovi vseobecnemu. Ten Ti vypise vymenni listok k usnemu a na neurologiu. Usny zisti ci to nemas z vnutorneho ucha. A neurolog ti presetri krdcnu chrbticu a mozgove cievy, prekrvenie mozgu. Pravdepodobne ale uz obvodny lekar zisti pri otacani Tvojej hlavy, ze do jedneho smeru sa Ti da hlava otocit viac a do druheho menej, ako keby tam bol nejaky blok. Neurolog Ti to len potvrdi a da Ti lieky na uvolnenie svalstva, poradi teplo a masaz :) Nic neboj, ziadny nador sa nekona, presiel som si tym :)