Neviem ci by som tuto temu definovala ako ziadost o pomoc alebo niečo podobne.. len ma zaujima jedna vec.. som s priatelom uz rok a pol, všetko je idealne,komunikacia,sex,neutichajuca pritazlivost,stale sa doplname,je nam proste uzasne..avsak.. od zaciatko ako som ho poznala som vedela že sa rad o seba stara, len ked som s nim zacala zdielat spolocnu domacnost,zda sa mi to az neuveritelne co on ako chlap robi co sa tyka tohto..cvici 5krat tyzdenne,neustale si meni učes -tj. navsteva kadernika takmer kazdy tyzden-dva,v kupelke ma viac kozmetiky a roznych kremov než ja! a to ani nehovorim o zrkadlach..nie je schopny stat pri zrkadle a nepozriet sa do neho - a to teraz bez uplnej srandy..bezne mava aj take chvilky ze sa predvadza pred zrkadlom aj pol hodinu s poznamkami ako super vyzera..v PC som mu nasla zlozku kde si uchovava svoje narcisticke fotky.. to by nebolo nic,kebyze ich tam nema viac ako 700 ! zakomplexovanostou to nie je určite, lebo mal idealny zivot, tocilo sa okolo neho dost zien a aj z objektivneho pohladu je jeho vzhlad taky aky splna zensky ideal..len neviem či jeho spravanie uz nehraniči s chorobou..lebo vazne som este nevidela chlapa,ktory by sam seba tolko obdivoval,mal tak vysoko prehnane sebavedomie ako on..neraz ked aj hocikde ideme do baru alebo tak, hodi poznamku v style ze je zo vsetkych najkrajsi, a pod.. co si o tom myslite?
Moj partner je zamilovany do seba
A vy co to kritizujete si myslite snad o sebe ze ste skaredi?Vy sa nemate radi? Podla mna na tom nie je nic zle ak sa sprava v inych veciach v pohode, nekritizuje inych ze vyzeraju zle.... ja mu uplne fandim. Co by som dala za to keby som sa teraz nemusela ucit milovat sa a pacit sa samej sebe. Och ludia vy ste vazne divni.
Pokial to proste je este zdravy pristup k inym tak to je uzasne ze sa sam sebe paci. Drzim mu palce.
Nie je gay ? V posteli to klape ? Ja by som to jeho čudné správanie skúsila ignorovať a niekde vonku obdivne vzdychnut nad iným fesakom, čo to s ním spraví:D alebo podotknúť, to čo tu máš, vrasku? Stavím sa že hneď by si našiel inú fanynku
Otazka skor znie, preco ti to vadi (nehovorim, ze mne by to nevadilo). Co ti na tom vadi a odraza sa jeho samolubost nejako vo vasom vztahu alebo v jeho vztahu k tebe?
lavazza11 "sa staval ku každému zrkadlu a obzeral si svaly, napínal si žily a kričal na mňa nech sa idem pozrieť"
:D :D :D :D
ale inak je to smutne ale trochu ma to pobavilo tak snad prepacis.
kata877 a ako je na tom po rozumovej stranke? inteligent? ma dobry job?
Uff tak to je moc, poznám to len tak spolovice, z môjho predošlého vzťahu, kde bývalý sa staval ku každému zrkadlu a obzeral si svaly, napínal si žily a kričal na mňa nech sa idem pozrieť, neskutočne mi to šlo na nervy, takisto mal stále reči aký je úžasný, najlepší a najkrajší, stále tvrdil že to len zo srandy, ale keĎ to niekto povie 10-krát za deň, mne to teda zo srandy nepríde, takže toľko :)
ak si si 100% istá, že sa tak nechová preto, aby zakryl či potlačil svoje obavy, tak potom je do seba naozaj zaľúbený. Dokáže sa ale o teba starať, zaujímať? Alebo je dosť egoista?
To jeho skrášľovanie, no mňa osobne by taký chlap nepriťahoval, ale to ty sama vieš, čo je pre teba okej a čo nie.
Ale väčšiu obavu by som mala z toho, ako sa chová k ostatným. Pokiaľ myslí 80% času či viac, len na seba, tak by som neriskovala vzťah. Vzťah s egoistom sa buď časom rozpadne alebo sa z druhej osoby stane "handra".
Snáď si z tých žien, čo používajú aj rozum pri rozhodovaní a nie potom sa len sťažujú, akú majú smolu na chlapov a bla bla... No ale smolu si spôsobia samé, sorry.
uff, moc zozenstele, tiez by mi to islo na nervy..
inak takymto muzom desne ide na nervy, ak je ich partnerka okolim obdivovanejsia ako on, to je hned ohen na streche. vacsinou si vyberu taku nenapadnu sliepocku, aby pri nej vynikali a aj ona ich obdivovala. inak sa citia neisto a vedie to ku konfliktom a snahe partnerku ponizovat
wow :D no tak cojaviem ked je v inom fajn tak to sa da prezit ci nie?