Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otec alkoholik

merylinJo

no ja už s našimi nebývam...ale u svokrovcov...ale i napriek tomu ma to veľmi trápi, kvôli mojej mamine...zaslúži si iný, hlavne pokojný život...celé mi to prerastá cez hlavu...bola som s tým už aj u psychologičky. Odporučila mi chodiť domov čo najmenej...ale to sa fakt nedá...sú tam ľudia, hlavne moja mama, na ktorých mi veľmi záleží...len mňa to veľmi ubíja, dokonca viac ako moju mamu. Proste vykašlať sa na rodinu sa fakt nedá :(

ccc777

Môj je takisto,a nechce si to priznať za žiadnu cenu aj ked celá rodina to vie.Ked ide do práce tak sa ako tak drží,ale inokedy skoro stále popíja hlavne ked príde výplata.A ked poviem pravdu hambím sa za takeho otca,z alkoholu načisto ohlupol a je to fakt smutné ale nevieme ho prinutiť niečo s tým robiť

phoe

Nikto ho neprinúti, ak sám nechce, prinútiť ho mozu okolnosti vďaka ktorým si uvedomí, že už tak nemôže ďalej. Bohužiaľ u alkoholikov tie okolnosti mozu byť až take že mu ohrozujú život a s nimi to nehne .

zewa

Prinutit ho neprinuti nikto. Skor zajdi za psychologom ty a opytaj sa, ako zit s takym clovekom alebo aspon s tym vedomim, ze otec je alkoholik. Je to narocne. No jemu moze pomoct len on sam. Vy sa musite starat o seba. Nie mysliet len na neho.