Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som frigidna??

Príspevok v téme: som frigidna??
nininka

chodim s mojim priatelom uz skoro 4 roky,prve 2 roky bol sex v pohode ale po case mi to vobec nechzba uz sme rok nemali sex.planujeme spolocnu buducnost,tak sa chcem spytat ci je mozne aby mi to zase zacalo "chutit". je mi iba luto mojho priatela,lebo jemu to chyba.mne to uz nic nerobi,dokazem si zivot bez toho predstavit.vobec neviem co to zapricinilo...pomoze niekto?

AdamKrt

anonymCR/SR:

pokial si nemala nejaku zavazu chorobu, zapal v oblasti vajecnikov, posvy, alebo nieco podobne, tak si taka ista, ako kazdy clovek. To, ze nedosahujes orgazmu, neznamena, ze ho nemozes dosiahnut.

Pri styku ho v takomto stave dosiahne asi najtazsie. Vhodny by bol pre Teba vibrator. Su niektore silne vibratory, ktore zaciti aj menej citliva zena. Treba na to tiez vhodnu pripravu, vhodne dusevne naladenie, predohru. Pripadne na zvysenie citlivosti, napr. vaginalnu pumpu, ci vaginalnu pumpu s integrovanym vibratorom.

Je kopec metod a sposobov, ako dosiahnut orgazmu. Ked to pojde s vibratorom, alebo po takejto priprave, postupne sa da potom zazit aj orgazmus pri sulozi.

anonymCR/SR

7.trpaslik
ALe ja som ich mala ovela viac ako 6....Nemyslite nic zle o mne.. Ale stale som myslela ze pride uz ten ktory to zvladne...ale stale nic :(

7.trpaslik

anonymCR/SR: Ja som mal jednu partnerku a bol som jej 7mi trpaslik a az so mnou zazivala orgazmus takmer zakazdym. S predoslimi 6 timi nemala prakticky nikdy (1 ci 2 orgazmi za 8 rokov ak si dobre spominam).
Takze podla mna je to otazka vhodneho partnera, ktori najde co na Teba plati, alebo jednoducho si sadnete.

anonymCR/SR

AHojte, tak ja mam podobny problem :( mam 22rokov a sex ma absolutne nebavi. Orgazmus som nikdy vzivote nemala...Mam priatela a uz si vsimol ze nieco nie je ok tak som mu povedala trosku pravdy a to ze sex ma skoro vobec nebavi..to o orgazme nevie...pred nim som mala viacero vztahov, viacero sexualnych partnerov ale ani jeden z nich nedokazal u mna vyvoalat orgazmus...niekde som pocula ze je nejakych par %..mozno 6%zien ktore nikdy nedokazu dosiahnut orgazmus a velmi sa bojim ze som to prave ja :/ s mojim momentalnym partenrom sa mi do toho vobec nechce cele si to len pretrpim a cakam kedy uz bude koniec...nehovorim ze niekedy to nie je prijemne..ale to len par sekund citim ze sa nieco prijemne deje...som z toho zufala lebo moj byvaly vztah aj na tomto probleme stroskotal a bojim sa ze kazdy dalsi skonci podobne :( ...myslela som si ze tym ze som vystriedala viacero partnerov sa najde aspon jeden jediny ktory bude vediet ako na mna ale ziadny vysledok...naozaj ani jeden.

Na zaciatku vztahu to je vzdy este celkom ok..je to nieco nove a nemusim sa az tak premahat (ale predsa) ... ale casom...neviem si predstavit ked budem s mojim chlapom byvat....sex kazdy den? ...viem ze to znie hrozne ale pre mna by to bolo utrpenim...skoro sa mi to az hnusi :/

nininka

CAUTE VSETCI,DAKUJEM ZE MI PISETE A RADITE..ODPOVIEM NA OTAZKY:ANO BERIEM HAK UZ VYSE 3 ROKY TRI REGOL A NEVSIMLA SOM SI NEJAKE VEDLAJSIE UCINKY. SVOJHO PRIATELA STALE LUBIM,ALE ASI SME TERAZ FAKT SKOR KAMARATI...NEBYVAME SPOLU A JA SA STALE VENUJEM STUDIU TAKZE SA ANI MOC NEVIDIME-VSETKO JE TO MOJOU ZASLUHOU,ON JE TEN INICIATIVNY A JA SOM TA CO TO VSETKO POKAZI. NO A NEROBIM SI TO ANI SAMA (UZ). DIKY ZA KAZDE INFO :)))

zubrienka

Alebo ho uz nemilujes a si s nim len zo zvyku a zo strachu,co by si si bez neho pocala.Vas vztah asi presiel skor do kamaratstva.

zubrienka

Este sa chcem spytat.je to tvoj prvy sex.partner,alebo si mala aj predtym nejaky vztah?
Skus zapojit fantaziu,alebo chodte niekam do prirody,alebo len dvaja na chatu.

zubrienka

Ja si myslim,ze ste sa dostali do stereotypu,presla pociatocna zamilovanost a kazdy sex zacal byt o tom istom,preto ti to uz nechyba.Takze mozno niekedy stretnes na ulici nejakeho sexi chlapa a dostanes nanho chut,mozno to chce len zmenu.
Tebe to inak vobec nechyba?Ani sama si to nerobis?Sorry,ze som priama,ale....
Inak mi to v poslednej dobe tiez nerobime tak casto ako na zaciatku vztahu,sme spolu uz 5 rokov,takze mozno to bude tym,ale vydrzime maximalne tyzden-dva a nie rok.To je podla mna uz moc divne.

snehulianka

nininka mám jednu otázku: berieš antikoncepciu? Zaujíma ma to, lebo užívanie HAT býva častou príčínou tvojich problémov.