Ahojte, rozmyslam nad kryolipolizou stehien a zadku, potrebovala by som rychlo zbavit tuku. Ma s tym niektora z vas skusenosti? Je to ucinne, boli to? Kde ste si to dali robit v bratislave? Do noveho roka potrebujem mat lepsiu postavu. Poratte Dakujem.
Kryolipolyza
a o kolko ti zredukovali tuk?? lebo ja potrebujem aby to bolo brutalne vidiet na mne ked uz sa nato dam
najprv ti daju na kozu taku chraniacu vrstvu kryopolitant a potom ti teplom budu odburavat tuk kedze ten mrzne pri vyssich teplotach...bezbolestny zakrok trvalo to asi 45min
hlavne to neboli mne to spravili super
to si si zvolila dobru volbu.. kryopoliza je aspon v mojom pripade najefektivnejsi sposob ako odburat hnusny podkozny tuk s ktorym kazda bojuje.. pokym nie je geneticky "antitukova" a vobec to neboli preto som sa tiez nato dala
ako prosim Vas funguje kryopoliza?? chystam sa tejto forme zakroku podstupit ale nie su mi jasne nejake veci...
dakujem za rady najlepsie ti co to zazili a vedia o tom nieco
Ja by som stavila na istotu a isla k odbornikovi, skus specializovanu kliniku na Partizanskej, je na nich vela dobrych ohlasov.
skus Mediskin,je to medicinske centrum priamo v Bratislave.Ja som sice tento zakrok u nich neabsolvovala,ale videla som,ze robia aj to
Podľa toho odkiaľ si,určite máte blízko nejaké centrum.
Doktor - lekar odbornik (tak som to myslela)
A ja- ano doktorovi urcite, ale ktoremu? :-(
Tak na tom som nebola,ale určite podľa toho čo som čítala by som vybrala lekára.Na českých stránkach je popísané čo im narobili kozmetičky,bála by som sa.