Ahojte.Zaujímalo by ma, či aj vám sa občas zdá že vidíte duchov!Ak môžete, tak sen prosím dajte nejaké foto.
Aj vy vidíte duchov?
boze nestraste,mne prave zomrela svokra a po novom roku sa stahujeme k nej do domu kde aj zomrela
co ja viem....raz som videla taky tien zvlastny, ktory presiel z jednej miestnosti do druhej. Potom sa mi kadeco dialo v noci v izbe. A par raz u mna spal clovek citlivy na tieto veci a povedal, ze citil pritomnost inych ludi v mojej izbietke. No a tak som si povedala, ze budem rada, ze mam izbu tak hojne navstevovanu a vzdy ked mi v nej cosi sramoti, tak len zanadavam, nech ma ti duchovia nechaju spat, bo rano vstavam do roboty :D to je vse na temu duchov odo mna :)
Medium alias stredne prepecena...alebo pripecena :D
Do karty jej dali že má schizu a nie že je medium :D niekto si tu dnes pekne vymysla
Len si robte srandu. Zelam Vam, aby sa Vam to nikdy nestalo.
Kamoska pobehala uz vsetkych moznych doktorov, nikto jej s tym nemoze pomoct. Jednoducho jej do karty napisali ze je medium a ze viac s tym nemozu nic robit.
Tak pokial sa vam len zda, ze vidite nejake tiene, alebo si len predstavujete vo vasej bujnej fantazii, tak verte, ze ste fakt stastni.
to si len namyslas
Aké ty chceš fotky, keď sa to ľuďom iba zdá?
Poprosím foto.Ak niekto čo by kde tam.
Nie,ale denne vidím stovky mŕtvych ľudí...ale nevedia že sú mŕtvi :D
Aké foto? Ducha?