Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neustale infekcie a zapaly zenskych organov

Príspevok v téme: Neustale infekcie a zapaly zenskych organov
sandra5

ahojte uz som zufala neviem uz co mam robit...uz pomaly premyslam nad tehotenstvom ale nie je to take jednoduche ako u ostatnych zien...mam totiz sustavicne nejake zapaly infekcie a problemy s vytokmi atd....najhorsie je ze vzdy ked pridem za mojim gynekologom da mi antibio ibaze tie mi skoro nikdy nepomozu ba este navyse sa mi vyskytnu nejake vedlajsie ucinky z nich a proste nie je to med lizat jest take silne agresivne velke antibio tablety kazdy mesiac skoro...teraz je zima samozrejme som ochorela mala som fest nadchu hlieny sliznicu zapalenu atd...proste chripka a na to som samozrejme hned dostala vytoky a celkove nepohodlie-asi s prechladnutia-aj ked uz som vyuzivala skoro cele balenie cyst control pijem stale vela tekutin hlavne cistu vodu a bylynne caje aj alchemilku nosim denne nonstop ladvinovy pas aj v noci telo sa obliekam stale uz sa bojim aj vystrcit paty z domu umyvam sa len prirodnym gelom bez chemie mydla parfumov farbiv a konzervantov pouzivala som aj roslagin vyplach ale to mi pomoze len kratkodobo vzdy sa mi to po case vrati v detstve som mala velke problemy a bola som aj hospitalizovana so zapalom ladvin a mocovych ciest a od zacatia pohlavneho zivota som asi este nemala normalne zdrave suche obdobie....vzdy som si myslela ze je to normalne ze to maju aj ine zeny ale zacala som si potom o tom studovat a zistila som ze to nie je normalne ani trochu ze normalne je mat sucho a cisto a ja mam stale len vytoky a sem tam aj bolesti...nechcem byt stale na antibio beriem totiz aj epileptika a nemala by som na ne moc uzivat ine lieky a naburava mi to samozrejme crevnu mikrofloru skusila som proste uz asi vsetko aj brusnice jest aj sa snazim zdravo stravovat antikoncepciu neberiem a ani nechcem poradte prosim ci mam ist na urologiu na sono ladvin alebo na imunologiu? neviem ako rozoznam ci mam zapal alebo infekciu a ci je to mocove ustrojenstvo ci je to bakterialna vaginoza alebo nieco ine vdaka moc za rady

aliceit

Odporucam ist na vysetrenie k lekarovi,urcite mas aj oslabenu imunitu.To ze si brala brusnice,urobila si dobre,ale uzivala si ich kazdy den a aspon tri mesiace?Na imunitu takisto,ked zacina zima a kto je nachylny na prechladnutia treba uzivat viac vitaminov a posilnit si imunitu.Pozri si tiez stranku : www.foreverliving.com a precitajte si o produktoch.Nasa rodina uziva tieto vyrobky aj nasa dcerka,ktora ma tri a pol roka a doteraz nas nezastihla ani nadcha.Pre podrobnejsie info alebo objednanie produktov cez mail: marekjakubo@alice.it Prajem Vam a verim ze sa coskoro uzdravite.

maricenka

canesten combi. pre neho krem,pre teba tabletky. viem, ze mnohym tato kombinacia pomohla. ale mozno by bolo vhodnejsie navstivit vo vasom pripade uz urologa, nie gynekologa. urolog ma na starosti liecenie mocovych ciest.

RNG

Probiotika vyrabaju telu az 70% vsetkych protilatok , tj viac nez telo same. Dnes , ked si znicis probioticku floru, nemoze sa sama obnovit , najma ked podporujes ine mikroby cukrami a nie probiotika mikrovlakninami.Takze brat len probioticke kapsule nestaci.Treba brat aj zmes mikrovlaknin. A bezne doplnky, ako selen zinok, jod vitaminy C E D-3. To vsetko zvysuje imunitu.
Stress je tiez zabijak, a znizuje celkove imunitu, treba sa ho co najviac zbavit. Pozri cez Google.sk pod rng stres ako na to. Inac ti to skrati zivot.

sandra5

snazim sa teplo obliekat nosim nonstop ladvinovy pas pod oblecenim v noci aj cez den pijem len vodu a bylinne caje kupila som si urologicky a zensky douzivala som cystcontrol napoj v prasku teraz som na indonale pijem aj alchemilku a vyhybam sa zime vonku skoro vobec nechodim len prechadzam z roboty domov a spat styk som nemala vyse mesiaca chcem si to doliecit a pred stykom aj po chodim vzdy na malu ide to pomaly ale dufam v zlepsenie sladke napoje nepijem uz skoro vobec nefajcim a neberem ani antikoncepciu uz skoro vobec nevetram a to som mala skoro stale vzdy otvorene vsetky ventilacky v byte pouzivam len ph neutralne mydlo bez chemii a mydla alkohou parfemu nosim len bavlnenu bielizen ale proste vzdy ked mam znizenu imunitu teda nachladnem chytim nadchu dutiny alebo chripku je to tam kde to bolo.......

LuciaGirl

Dobrý deň chcela by som sa opýtať či nevieťe ešte nejaký iný spôsob. Mám rovnaké problémy už vyše 4 roky a dophilus som brala asi pred 2 a nezabralo to. Tiež som už asi skusila všetko tak by som poprosila o radu.

sandra5

jessica151-jeeeeeeej dakujem pekne skusim sak za to nic nedam aj ked teraz berem ten indonal tak potom si to hned nasadim...dufam ze pomoze pocula som uz vela krat ze neni dobre jest ani sladkosti a vyhybat sa stresu ibaze u mna ide jedno s druhym ruka v ruke ked som v strese stale jem vela sladkeho neviem sa to ho zbavit...prestala som totiz s cigaretami a sladkostami to vynahradzam....no uplne cele zle

jessica151

vyskusaj probiotika super dophilus. počujem nan skvele ohlasy. Tiež ho idem vyskusať lebo mam pravidelne problemy. Kamaratka mala takisto, to bola naša večna spoločna tema a odkedy ich začala brať vraj su problémy fuč a dokonca porodila pred pár mesiacmi zdrave dievčatko tak držím palce :) viem aké je to nepríjemné

sandra5

kablica-samozrejme mi vzdy robi stery aj kultivaciu aj za kazdym mi robi sono a ultrazvuk maternice-mam tam malu cystu to mi zistil na posledy ale vzdy mi da te antibio a to ja nechcem jest stale dava mi take silne vrazdy chemoterapeutika-biseptol a pod....a to nie je najzdravsie....uz som vyuzivala cele balenie cyst control pijem nonstop bylynne caje original pre zeny a alchemilku zacala som uzivat aj indonal uz ale len treti den....vela pijem a snazim sa stale chodit na malu co najviac aby sa to zo mna vyplavovalo ale uz to mam 2.tyzden...je to pas chcem byt uz tehotna a takto nemozem....na imunologiu ma vezmu len s vymennym listkom teda odporucenim a to ja nemam, spodnu bielizen uz nosim len cistu bavlnu a uz sa vyhybam zime aj styku a nic nezabera aj rosalgin vyplachy som si robila a nic :(((((