Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Darček na promócie

Príspevok v téme: Darček na promócie
sunnysweetie

ahojte..deň promócií mojho miláčika sa neúprosne blíži :) všetci sa na ten deň nedočkavo tešíme..
len v mojej hlave nastala menšia dilema.
čo mu kúpiť?????????????????
sme spolu dlho a ja som mu dala už nespočetné množstvo darčekov..
ale na promócie by to chcelo niečo originálne..
chcela by som niečo, čo by mu zostalo na pamiatku a čo by mu pripomínalo ten dôležitý deň.

tak čo hovoríte?skúste mi niečo super vymyslieť..
mňa už napadá kadečo,napr. prsteň, pohár na ktorom bude niečo srandovné vygravírované, alebo hra scrabble..
ja fakt neviem..
skúste mi poradiť.
díkes ;-)))

ojka.

ja som priateľovi dala na promocie kyticu a pomedzi živé kvety boli pekne naaranžované lízatka

originálne a jeho to veľmi prekvapilo i potešilo (: v jednoduchosti je krása....

uau, ale kamera....tak to je zaujímavá motivácia na písanie...

elza222

Ahojte keďže sa promócie blížia aj tento rok mám na Vás ktoré sa to už absolvovali jednu otázku. Môžem priateľovi dať kyticu? Mám pre neho gopro kameru ktorá nebola lacná a chcela som len nejakú maličkosť keďže som mu kameru dala po poslednej skúške aby som ho motivovalo na písanie diplomovky. Nebudú sa na mňa ľudia dívať ako na blázna keď mu tam donesiem kvety?

Patush

Ahojte
Potrebujem pomoct priatel chce aby som mu isla na promocie ale ide o to ze ja neviem co mu mam dat chcela som mu kupit ipod a vygravirovat mu nan nieco romanticke sby to bolo pamatne ale nejako som sa s nim prekecla ale to uz bolo davno. Takze prosim poradte. Dakujem

matahari2301

Ahojte, ja som pre priatela vyriesila originalny darcek k promociam kupou striebornej pamatnej medaile s titulom - je to krasny darcek na pamaiatku a ma aj hodnotu ktora rastie. Mrknite sa na www.vzacne-mince.sk

moňa222

ahojte, poradite mi? priatel bude mat o dva tyzdne promocie a mna nenapada cim by osm ho obdarila. Snad ma napadla spolocna fotka, album alebo pero....
HELP

MI.LENKA.BA

Môj miláčik má dnes promócie, ja som mu podarovala darček už v predstihu. Víkend v Grand Hoteli Praha v Tatranskej Lomnici + letenky BA-Poprad a späť... bolo to super, užili sme si obaja wellenss, turistiku, lanovku a zábavu s živou hudbou na Kolibe. Myslím, že to bol vhodný darček, pretože ja osobne tiež mám radšej zážitkové darčeky, na ktoré nikdy nezabudneš ako vecné dary, ktoré časom zapadnú prachom.
Dnes sa i napriek tomu ešte chystám kúpiť môjmu anjelikovi nejaké to značkové pero, v Auparku je obchod Mont Blanc. Majú tam krásne sady ideálne k takýmto príležitostiam.
:-)

PS: Nejde o dary, ale o to ako ich podáte :-)

cera

Baby a prečo by mal niekto za učenie dostávať dary? veď sa učí sám pre seba a čo tí ostatní čo mu doma vytvárali podmienky, aké majú ohodnotenie? veď ani v škole deti neučíme sa učiť pre dary a teraz toto dospelákom? uvažujte
cera

oxanka896

ahojte. moj priatel skoncil tohto roku Bc. a studoval priemyselne inzinierstvo. zhodou nahod si vytiahol na statniciach otazku o nejakom srubovani, a uprave strojov.
my si kupujeme naozaj len drobnosti, ci uz na narodky alebo na vyrocie. kupila som mu preto detske balenie srubovak, zverak, srubky.... potesil sa, a bola to drobnost, malickost

Dusana

Hm, aj som si myslela, ze sa uz tie spony nenosia... Tak potom potesil by ho taky 1000 GB externy disk? Ako informatika? Vobec nefim...