Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatel a jeho ex

Príspevok v téme: Priatel a jeho ex
princessa27

Pekný deň prajem...obraciam sa na vás, lebo som už naozaj zúfalá. Sme s priateľom spolu vyše pol roka. Bývame spolu, všetko by bolo krásne, bezrpblémové..jediný problém nám robí jeho bývalá priateľka. Rozišli sa pred rokom, ona ho opustila a odišla s iným chlapom. Medzičasom si našiel mňa a začal nový život. Avšak háčikom je, že boli spolu 12 rokov, a veľmi ťažko sa mu zabúda.. Ona akonáhle zistila, že má priateľku, začala vyvolávať, vypisovať, posielať mu fotky...a on miesto toho aby to ignoroval, všetko to akceptuje, odpovedá, vypisuje taktiež. Keď som sa ho opýtala prečo to robí, odpovedal, že nevie ju odignorovať, pretože ju stále ešte ľúbi, stále knej niečo cíti, vraj boli spolu hrozne dlho, majú prežité krásne roky a potrebuje čas na to, aby zabudol, prestal ľúbiť...ale že už by sňou viac nechcel byť, nechce sňou žiť lebo vie, že to sňou nemá cenu, vo mne vidí perfektnú ženu s ktorou by mohol stráviť svoj život, no ajtak..často sa kôli tomu trápim, neviem ako ďalej, či to má zmysel čakať, že ho to raz prejde, alebo....nemám s týmto skúsenosti, preto by som poprosila váš nazor na vec, koľko asi potrvá, kým muž vytriezvie z 12 ročného vzťahu? Vopred moc ďakujem!!

LILIII

Moze sa stat ,ze nevytriezvie vobec ,nikdy . Byt na tvojom mieste ,odidem od neho pockam si ,ked bude mat jasno co ku ktorej citi .

LILIII

A da sa lubit dvoch ? On ti povedal ,ze ju este stale lubi no zit chce s tebou ? To je ale somar ...... dievca utekaj od neho a nedaj sa klamat !!

fero11111

ta asi nevytriezvel ani trosku ked ti jasne povedal ze ju furt lubi :} tazka situacia podla mojho nazoru by si mala razne zakrocit a to na tu jeho byvalu nech vam da pkooj ze vam nic nechyba a proste jej dat jasne najavo ze o setkom vies a ze nech prestane len zas neviem ci to nebude voda na jej mlyn aby mala ocom snim tazko povedat