Ahojte,vie mi niekto poradit s kupou bytu ide oto ze neviem ci v panelovom bloku alebo takom nizkom 4 poschodovom tehlovom dome.....nutusim ake su vychody pri 1-panelovom bloku
2-tehlovom dome
viem len ze tie tehlove nemaju vytah ......aky typ bytu by ste si vybrali Vy hm?ide aj oto ze panelove su maximalne 30 rokov stare v mojom meste a tie tehove maju nieco okolo 50 rokov a neviem ako dlho mozu vydrzat nechcem po kupe bytu sa za par rokov stahovat kvoli tomu ze ma narusenu statiku,alebo co...Vie mi niekto pomoct?
Kupa bytu
cau, ja by som brala tehlu
byvam v takom baraciku, kde su iba styri byty a je to OK, ale byt nemam v os. vlastnictve, ani by som ho neodkupila, ale ak si raz nejaky kupim, tak tehlu, byt max. len s par susedmi a ma to vela vyhod, do panelaku (klasickeho 8-11 posch.) nikdaj boze
zalezi od viacerych faktorov, nielen ci panel alebo tehla
vseobecne cim menej bytov v dome, menej susedov = menej problemov, nizsia hlucnost
treba si vsimnut hlavne v akom su stave domy, ci zateplene, opravena strecha, vymennne okna atd atd
a zivotnost? zalezi od udrzby, poznam aj tehlove novostavby, co su na tom horsie ako 30 rocny panel :)