nemozem dosiahnut orgazmus.zatial som mala sex len 1. krat a orgazmus som nedosiahla.ale aj ked ma priatel robi prstami alebo jazykom robi mi to dobre ale orgazmus nikdy nemam.neviete preco?moze to byt vekom? mam 17.moze sa stat ze dosiahnem orgazmus az ked budem starsia?
orgazmus
Ja s orgzmom mam tiež problem.Musim si pri tom predstavovať sadomaso aby som ho mala.Dosť ma to trapi,že nedosiahnem orgazmus normalnym spôsom,ale takymto uchilactvom.Mam stym zajsť k sesuologovi?Plati sa za to?Kolko?Prosim poradťe mi.chcem byť normalna.
komplikovane popísane.Až 7 orgazmov?Naozaj to boli orgazmi?vaginálne?zena ich moze mat aj viac po sebe,ak to boli oni.
Raz je problem v dlzke penisu, raz sa zena nedokaze uvolnit. orgazmus je podla mna ta jednoducha,ale zaroven aj ta najzloziejsia vec. kazdy musi prist noto,samozrejme spolu zo svojim partnerom ako nato a potom uz len hura na vec
Ja mam zas opacny problem.Pocas jedneho milovania mam niekedy aj 7 orgazmov! Je to normalne? Je to, co citim vobec orgazmus?Niekedy som z toho az taka vycerpana, ze sa mi toci hlava... :O
petra2, niektore zeny za cely svoj tivot nie su schopne dosiahnut orgazmus. musis byt uvolnena a necakaj na to. ak si pocas mazlenia/sexu budes stale hovorit: no kedy uz to pride? tak sa ho nedockas. vychutnavaj si to ako celok. :-)
u nas to je skoro rovnake...
jej to robi dobre. prvych 5 krat sa vobec nemohla urobit, az potom ked uz sa uplne uvolnila a myslela na pekne veci :D tak to prislo