orgazmus

linda

Ja s orgzmom mam tiež problem.Musim si pri tom predstavovať sadomaso aby som ho mala.Dosť ma to trapi,že nedosiahnem orgazmus normalnym spôsom,ale takymto uchilactvom.Mam stym zajsť k sesuologovi?Plati sa za to?Kolko?Prosim poradťe mi.chcem byť normalna.

bebika

komplikovane popísane.Až 7 orgazmov?Naozaj to boli orgazmi?vaginálne?zena ich moze mat aj viac po sebe,ak to boli oni.

tony

Raz je problem v dlzke penisu, raz sa zena nedokaze uvolnit. orgazmus je podla mna ta jednoducha,ale zaroven aj ta najzloziejsia vec. kazdy musi prist noto,samozrejme spolu zo svojim partnerom ako nato a potom uz len hura na vec

slimaciq

Ja mam zas opacny problem.Pocas jedneho milovania mam niekedy aj 7 orgazmov! Je to normalne? Je to, co citim vobec orgazmus?Niekedy som z toho az taka vycerpana, ze sa mi toci hlava... :O

ali

petra2, niektore zeny za cely svoj tivot nie su schopne dosiahnut orgazmus. musis byt uvolnena a necakaj na to. ak si pocas mazlenia/sexu budes stale hovorit: no kedy uz to pride? tak sa ho nedockas. vychutnavaj si to ako celok. :-)

ehm

u nas to je skoro rovnake...
jej to robi dobre. prvych 5 krat sa vobec nemohla urobit, az potom ked uz sa uplne uvolnila a myslela na pekne veci :D tak to prislo