Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moj vztah

Príspevok v téme: Moj vztah
tinuska3211

Ahojte, potrebujem vedieť váš názor, nemám sa s kým o tom porozprávať. Mám takýto problém: môj priateľ ma už absolútne nepritahuje, beriem ho ako svojho dobrého kamaráta (on to tak určite neberie). Sme zasnúbení a plánovali sme svadbu o necelé 2 roky. Uvedomila som si to po tom čo mi všetko ohľadom neho začalo byť v podstate jedno, radšej som niekde sama ako s ním, nas sexualny zivot je na bode mrazu - naposledy asi pred 4 mesiacmi (on by aj chcel,len mňa už nevzrušuje a je mi to nepríjemné s ním). Vadí mi keď sa na dotýka, keď mi dáva bozky atď. Nikdy som si to nechcela priznať, že sa niečo deje. My spolu žijeme cca 8 mesiacov (vadí mi na ňom aj viac vecí pri spoločnom bývaní). A este máme jedno spoločné firmu(obchod) v ktorej sme obaja spolu aj v nej pracujeme. Neviem absolútne čo mám robiť, on vôbec nič netuší že sa niečo z mojej strany deje. Neppdviedla som ho ani nič podobné. Ďakujem za rady.

Agnes998

To len 8 mesiacov spolu zijete a uz ti takto lezie na nervy? No z toho nic nebude, vycuvat zo vztahu, zrusit zasnuby a ist si kazdy po svojom