ahojte, chcem sa spytat ci je normalne to ze pria telka sa podla mna az prilis ukazuje, viem ze nie sme v klastoroch ale mne to trocha prekaza, je mlada a krasna, ale nosi poriadne vystrihy a vadia mi slintajuce pohlady inych chlapov, minule aj v saune bola iba v gatkach pred cudzimi, to iste na dovolenke atd, ona mi na to povie ze je to normalne a nech tolko neziarlim, ozaj to prehanam?
Predvadza sa?
ved ale do sauny je bežné chodiť iba v plachte a veľa žien aj mužov si ju tam dajú dole a položia si ju pod seba, podľa mňa je to úplne normálne... a o ostatnom neviem, to už musíš ty posúdiť, aký je dôvod toho, prečo to robí ... ale súhlasím s predošlým názorom, že sa jej to možno len páči a preto si na seba oblečie také veci a druhá vec je to, ako to berieš ty, či sa to len tebe nezdá príliš
Ono by bolo dobre vediet, ci sa naozaj predvadza alebo len jednoducho ide do sauny, oblieka sa tak ako sa jej paci. To nie je jej chyba, ze nad nou niekto slinta. Vela veci moze posobit eroticky, vyzyvavo, pricom ta zena ani nemusi vediet, ze tak posobi.
Takze ako to je?Robi to preto, aby na nu pozreli, pretrca sa?
kym je mlada a krasna, nech sa ukazuje. Do sauny chodia niektori ludia aj uplne nahi, bud rad, ze si zobrala aspon gatky :D
neziarli, bud jej veris alebo nie, nikomu nemozes zaakazat sa na nu pozriet.
Buď rád že tu krásnu babu máš ty.