Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesť pod lavym prsníkom

Príspevok v téme: Bolesť pod lavym prsníkom
Janulik84

Dobrý deň, pod ľavým prsníkom na ľavej strane cítim už pár mesiacov bolesť, niekedy to necítim vôbec, niekedy áno. Nie je to však silná bolesť, ale často sa opakujúca. Neviete mi poradiť čo to môže byť? Viem, že je najjednoduchšie vyhľadať lekára, ale netuším, či mám tomu prikladať vážnosť alebo ani nie, keďže to nie je neznesiteľná bolesť a viete aké to je, nechcem prísť za lekárom s niečím z čoho ma vysmeje, že na čo som vôbec prišla...
Vopred ďakujem za rady, prípadne podobné skúsenosti alebo rady čo to môže byť.

ANGEL-DEMON

ak ste boli u lekárov a nič vám nezistili, mali vám aj povedat ze to moze byt vplyvom hormonalnych zmien...
a ked niekto tvrdí "ze k doktorovi sa nechystá" tak potom ked bude pozde nech nenarieka a neobvinuje vsetkych moznych a reči ako "prečo prave ja...?!" isť na preventivnu prehliadku 1x do roka, cize 1x za 365 dní sa zniesť dá,.... a po 25ke 1x za dva roky ma zena aj narok na sono prsnikov...atd...

Mimi27

Aj ja pociťujem túto bolesť. Ku doktorke sa nechystám aj keď by som mala. O tejto bolesti vie iba priateľ. Nestáva sa mi to často. Iba občas. Niekedy počas dňa, niekedy keď si len tak spokojne ležim, keď spim a počas nejakej fyzickej práci. Fakt netuším čím to môže byť. Vie niekto čo to je ?

tatajka

dobry vecer ja mam tiez niekolko mesiacov bolesti pod prsnikom veru aj ja mam strach ci to nahodou nieje volaco vazne prajem vam vela zdravia

mamonkao

Dobry vecer, otvaram tuto temu, nakolko mam od pondelka iste problemy. Samozrejme k doktorke sa chystam, avsak som pracovne v inom meste a chcem pockat do piatku, kym nebudem doma....
V nedelu som bola na treningu, chodim cvicit do jedneho centra. Nemam pocit, zeby som si vtedy ublizila, prave naopak, ziadne problemy som nepocitovala. Od pondelka vsak citim velku tupu bolest v oblasti laveho prsnika. Nemozem na tej strane ani spat, ani lezat na chrbte, boli to. Citim to aj pri nadychu. Neviem ci ide o natiahnutie svalu, zlomene rebro ( ale to nemam mat z coho), alebo o nieco ine....zazila to uz nejaka zena okrem mna?