Ahojte, uz 6 mesiacov mam priatela. Mam 24 on 35. Milujeme sa. Casto sa spolu rozpravame o minulosti. Hovoril mi o svojich frajerkach. Nepytala som sa ho na to ja sama. Myslim si, ze by sme to nemali rozoberat. On mi zacne rozpravat o svojej ex a povie, ze ta vedela velmi dobre oralne, ved viete. Ze za par minut bol hotovy. Lenze ma to zaraza, lebo ja to tak neviem, so mnou sa tak rychlo neurobi. Neviete mi povedat ako mam reagovat? U inej povedal, ze bola strasne uzka. Ja neviem ci som aj ja. On je moj druhy chlap. Neviem ci nieco nerobim zle. Nemozete mi poradit? Som pre neho dost dobra? Ked ja neviem ako to vsetko mam robit. Velmi ho lubim a chcem, aby bol spokojny.
Neviem ci som dost dobra
Sejla :DD
maoam, ups tak to som asi zle pochopila :-) v pripade ak sa ho na to ani nepytala je to este horsie. Vo vztahu absolutne netreba take veci rozoberat
35ročný dospelý muž a správa sa ako 16 ročné nevybúrené decko
takéhoto chlapa mať doma je na nezaplatenie :-)
a čosi šialená, o tom nepochybuj či si dosť dobrá!!! ak Ťa skutočne miluje, tiež by on nemal pochybovať...
Poznam jedneho chlapa, co neustale rozprava o svojich ex. Ale pokial viem, tak je to len v suvislostiach ako-tu som bol s tou a tou, vtedy s tou a i. Ale vytahovat byvalky v posteli? To je silna kava. Normalne sa ho opytaj, na co ti to rozprava a potom nam napis, co ti povedal.
ona sa ho na to praveze vobec nepytala, o to horsie to s nim je
nerozumiem a asi ani nikdy nepochopim, naco toto chlap hovori svojej priatelke. Chapem, ze ty si sa na to pytala, ale mal to nejakym stylom zahovorit, alebo prejst na uplne inu temu, nez toto rozoberat. A keby aj, naco zachadzat do takych detailov??
Vobec to nie je v pohode a chapem, ze teraz sa kvoli tomu citis blbo. Avsak ty o sebe nepochybuj :) A nabuduce naozaj tieto veci nepreberajte. Inak, ohladuplny chalan by svojej novej priatelke aj zaklamal, len aby jej dal pocitit, ze je vynimocna a ze take skvele dievca este nemal....ach
he he lili presne tak :D po takom niecom by sa asi siel nekam zahrabat a uz v zivote by mu ten jeho panacik nefungoval :D
msosm vrlmi dobre si to napisala... a dovod rozchodov bol asi ten ze babenky dostali rozum a pochopili ze zili s chrapunom
Toto co si tu napisala ,by som adresovala tomu tvojmu . Nepochybuj o sebe si urcite skvela a ak to on nedokaze ocenit a i napriek tomu ,ze ta lubi ti rozprava a porovnava ta s ex v tom pripade nie je nieco v poriadku.Asi je naozaj sebec ako to tu bolo uz napisane .
Hovor mu ,ked ti zacne o nich rozpravat ,ze ty si trosku sirsia a on je nejakysi krpaty ,ze by si asi potrebovala nieco ,muznejsie ,ze teba priroda obdarila a on sa straca v tvojom "objati".
A ty si mu nikdy nedala najavo ,ze ti jeho slova ublizuju ?