mam nasledovny problem neustale mi zatekaju hlieny do hrdla, mam velmi slaby cuch, kazia sa mi zuby a velmi casto mam problemy s mandlami - ked si na ne pritlacim tak mi vypadavaju take biele bodky (asi hnis), toto sa mi stava velmi casto a pritom nemavam ani horucku ani ine priznaky nejakej choroby aj ked som bola chora a bola som u lekara nikdy na mandle nic nepovedal zdali sa mu vzdy v poriadku a pritom mi z nich po pritlaceni vzdy vypadavali tie biele hrudky, taktiez mam v nose streptokoka, tieto problemy s mandlami mavam uz od detstva, teraz mam 24... myslite ze vsetky tieto priznaky suvisia s mandlami? rozmyslam ze si ich dam vybrat avsak jedine laserom pretoze sa to vraj lepsie hoji ani to tak velmi neboli, neviete mi poradit kde na slovensku robia operaciu mandli laserom a kolko to stoji?
Rady ohladom krcnych mandli
navyse tie mandle su uz dost zjazvene po tolkych zapaloch a to nehovorim este o dalsich problemoch ustnej dutiny ako krvacanie dasien, afty
ale ja som sa liecila uz velakrat, penicilin, doxyhexal a podobne antibiotika, naposledy som bola na orl v aprili - zlaty streptokok dostala som antibiotika a vsetko mozne a samozrejme nic nezabralo
Dúfam že si to nemyslela vážne že si chceš dať vybrať mandle bez predchádzajúceho liečenia. Myslíš, že príroda ich dala človeku len preto, aby mali chirurgovia raz čo robiť?