Rady ohladom krcnych mandli

Príspevok v téme: Rady ohladom krcnych mandli
gepard

mam nasledovny problem neustale mi zatekaju hlieny do hrdla, mam velmi slaby cuch, kazia sa mi zuby a velmi casto mam problemy s mandlami - ked si na ne pritlacim tak mi vypadavaju take biele bodky (asi hnis), toto sa mi stava velmi casto a pritom nemavam ani horucku ani ine priznaky nejakej choroby aj ked som bola chora a bola som u lekara nikdy na mandle nic nepovedal zdali sa mu vzdy v poriadku a pritom mi z nich po pritlaceni vzdy vypadavali tie biele hrudky, taktiez mam v nose streptokoka, tieto problemy s mandlami mavam uz od detstva, teraz mam 24... myslite ze vsetky tieto priznaky suvisia s mandlami? rozmyslam ze si ich dam vybrat avsak jedine laserom pretoze sa to vraj lepsie hoji ani to tak velmi neboli, neviete mi poradit kde na slovensku robia operaciu mandli laserom a kolko to stoji?

gepard

navyse tie mandle su uz dost zjazvene po tolkych zapaloch a to nehovorim este o dalsich problemoch ustnej dutiny ako krvacanie dasien, afty

gepard

ale ja som sa liecila uz velakrat, penicilin, doxyhexal a podobne antibiotika, naposledy som bola na orl v aprili - zlaty streptokok dostala som antibiotika a vsetko mozne a samozrejme nic nezabralo

IT-IT

Dúfam že si to nemyslela vážne že si chceš dať vybrať mandle bez predchádzajúceho liečenia. Myslíš, že príroda ich dala človeku len preto, aby mali chirurgovia raz čo robiť?