Ahojte,mám 168 cm výsku a chcela by som vediet kto ma tiez aku mate vahu.. stale sa pokusam schudnut , ale neviem sa porovnat .. kedy sa citite tak ok ? ja mam 60 kg .cize vela si myslim a chcem mat 55 :)
168 cm výška
phoe> vacsiu hovadinu som dlho nepocul
potom ked priberies 10 kg tak budes asi nehybna :)
kilo hore dole sa pohybuje tvoja hmotnost aj v ramci dna
vek-34,1 porod
ked pisete vysku a vahu tak je dolezite napisat aj vek
Normálne, ked mám dve kilá navyše, už sa mi zle hýbe.
mna by hrozne zaujimalo, ako sa niekto moze citit zle s 54 kg a dobre s 52. Nehnevajte sa, ale hovno by ste vedeli keby ste nemali doma vahu. Len psychicka sugeracia informacie
55 kg je tak primerane, cca, na tvoju výšku. Kľudne daj tých päť kíl dole, ale nie drasticky.
to sa ti asi sniva
Ahojte, ja mam 165 vysku a vaha kolise okolo 49kg, ale stale sa mi zda ze mam este z coho chudnut, chcela by som mat 46kg
Babsa, vaha je totalne orientacny ukazovatel. To si musis uvedomit. Kazdy clovek ma inu fyziognomiu a typ postavy, ak sa uz za kazdu cenu musis porovnavat, tak jedine vramci skupiny bab cca. rovnakeho veku, podobnej konstrukcie a hlavne - je strasne dolezite, ci tie baby cvicia a pravidelne alebo NIE.
Pretoze telo, ktore sportuje, ma uplne iny pomer svalov verzus tuk a opticky vyzera inak a casto vazi ovela viac ako telo necviciace, takze mylne dojdes k nespravnym zaverom na zaklade udajov od bab, ktore si ani nikdy nevidela.
Dalej - kazda baba ma inu fyziognomiu, tym myslim aj veci ako sirka pliec, panvy atd., cize najlepsie by bolo sa absolutne neporovnavat, ale prist na to, kedy sa ty konkretne citis dobre, tvoje telo ma svoju geneticky danu idealnu hmotnost - a ty zrejme este tapas, kde tato lezi.
Telo si ju zapendluje samo a zistis to podla toho, ze nebudes ani sliedit, co si kedy kolko zjedla, ani ci si odcvicila za tyzden neviem kolko hodin, ale podla toho, ze budes uplne normalne zit a tymto sa vobec nezaoberat a nebudes naberat.
Umelo si drzat pre tvoje telo neprirodzenu prinizku vahu sa ti neskor vypomsti.
Uz ta na to upozornila Ouii.
A ked sa uz porovnavas, tak si od bab vypytaj ich vek + miery, lebo tie ti napovedia viac o ich fyziognomii ako ich vaha...
Mnohi ludia opticky vyzeraju na viac, ako vazia a naopak. Rovnako to zavisi od pevnosti tela, cviciace telo je opticky nieco uplne ine ako telo sice chude, ale mlandrave....asi tak.
Ak budes mat po 30tke a napriek tomu, ze budes jest co ti chuti a nebudes sa musiet mordovat v posilke a budes vazit cojaviem 55kg, tak ti pogratulujem, ale to bude aj dosledok toho, ze si neblaznila s dietami a Co.
Winki - cauko, pocuvaj ma, v lete si tvrdila, ze nechudnes, ci sa daco zmenilo? :DDD Ako sa inak dari?
Patinka bbarborka@atlas.sk prepac :D som popleta