Zdravím. Ju už neviem ako ďalej. Zacalo to ale pred rokom. Točenie hlavy , bušenie srdca .Išiel som za doktorku že mam zvýšený tlak že to nič nie je. NO ale posledný mesiac dva to je už iná káva. Pridružilo sa k tomu pocit navracanie, ako keby som mal každú chvíľu odhadnúť, ako keby somsa nemohol nadýchnuť, zášklby po celom tele. Porad ma chytá strach (a už aj dycham do sáčku to ma naučili na pohotovosti kde som už pár krát zavítal) bojim sa že mam inkfart. Takže znova svojej doktorke .Absolvoval som všetky možné vyšetrenia:krv, moč, rtg pluc, ekg, gastroskopiu (našli helikobaktera a vyliečili) štitna žľaza, ct hlavy a krku . Všetko dobre len ct krku ukazalo 6/7 stavec ze tlačí na miechu ale dr. povedala že to nič nie je. A ct hlavy ešte neviem výsledky. Tak všetci dr. hovoria že mi nič nie je ze musím ist na psychiatriu.Čo ja si nemyslím ale reku dobre idem tam.Pani dr. ma vypočula a predpísala escitalopram a neurol.Prečital som si letačiky a šup lieky do šuflika. To ja potrebujem takéto lieky a že antidepresiva.A tak som trpel dalej.No ale už sa to nedalo vydržať furt zle , na vracanie , bušenie srdca tak som si tie tabletky dal.No ale díík.Uživam ich 10 dní a 10 dni mi je zle na odpadnutie nonič mmoc.Doktorka mi povedala aby som ich nevysadzoval.Lenže ja si stále myslím ze nemám depresie že chyba bude niekde v tele a dr.na to nevedia prísť. No neviem čo mam robiť .Či ich brat alebo nie.Keby som bol psychicky ok a beriem ten escitalopram nemôže mi to uškodiť? Ja fakt neviem som dva mesiace PN a v takomto stave si neviem predstaviť návrat do roboty. A ešte k tomu som 7kg schudol.Preto si myslim či to nebude niečo z bruchom.Začinam myslieť už na to najhoršie.
No čo mi je?
Lenže na to infekčné ma musi moja obvodná poslať. Alebo tam môžem ísť len tak a vykecat im tam môj príbeh?
ak si z KE viem ti odporučiť jedného lekára, ktorý berie krv na všetky spomínané protilátky a taktiež sa zameriava na protiparazitickú liečbu plus liečbu na rôzne baktérie spolu s antimykotickou liečbou
Legenda, peace.. chod si dat spravit velky rozbor krvi ale infekcny (toxoplazmoza, babezioza, borelioza, erlichioza, herpesvirusy, cytomegalovirus, treponema, spirochety atd atd. ).
s parazitmi nemam skusenosti, ale asi vyter stolice a tiez protilatky z krvi?
neviem akeho mas doktora ale skus mu rozumne vysvetlit, ze takto uz nechces zit a treba patrat po pricine. ten infekcny rozbor je drahy, ale stoji zato. drzim palce. ani neviem ci sa vseobecni lekari do toho vyznaju, ked tak infekcne oddelenie nejako konzultovat
načo zobrať krv, však zo základného krvného obrazu Ti prd zistí,,
musíš ísť na infekčné, a nech ti tam vezmú krv na rôzne protilátky...
Inak moja obvodná ma už má asi plné zuby. Včera som sa jej pýtal či mi nemôže ešte raz zobrať krv.Že nie že poisťovňa to už nepreplati.Sice uznávam ozaj už toho bolo dosť ale toto mi povie.
He Is A Legend-ty nechod nikam,ved si pisal,ze Ad ti pomohla
No vy mi tu dávate ale diagnózy. Ešte budem štastný keď to bude "len" ta panicka porucha.
alebo si pozri na YouTube-Hana Blahova
Onkologie,ockovani a lecba roztrusenych skleroz
toto
súhlasím,, presne nemusia sa prejaviť protilátky, ak telo je už tak vysilené, že už nebojuje a protilátky už prestalo vytvárať...