Ahojte vsetci ktori budeto toto citat a uz vopred Vam dakujem za radu...Musim sa s niekym o to zdelit, lebo uz neviem ako dalej sama...Mam 30 rokov, zijeme s priatlem v zharanici, on ma 35..nezijeme v spolocnej domacnosti, ale stretavame sa casto, skoro 3roky...cele tie 3roky som mala pocit, ze moj priatel ma nemiluje, ze je sice so mnou rad, on ma rad moju spolocnost, vzdy sa na mna tesi, rad sa so mnou smeje, ale pred pol rokom som mala poznicany jeho notas a pozrela som si historiu a nasla som tam, to, ze on chodi svojej ex za cele tie 3roky na fotky...stale si ju obzera...dokonca si pridal na fb aj zeny podobne jej vyrazu...akoby jej kopie...mam pocit, ze ju stale hlada...stale o nej tvrdil, ze ona bola jedna z najkrajsich zien ake kedy mal, no on bol z nej hotovy...ale preco jej chodi na fotky? a po tak dlhom case? ja mam pocit, ze on ju ma stale rad...on na nu mysli a nevie zabudnut...nie na darmo sa v zivote hovori, ze to co ta nezaujima to clovek nehlada...aj som sa s nim o tom rozpravala, on mi tvrdi ,ze on ju ma na salame, ze on sa chodi iba bavit na tom, ake je to chudera...on o nej tvrdi, ze je to stetka...a ze ju uz nechcee...ale ja mu to totiz to vobec neverim...a za cele tie tri roky mne nepovedal nikdy ziadnu lichotku, ze by ma za nieco pochvalil, ze ako pekne dnes vyzeram...nikdy...a vacsinou to boolo tak, ze on stale daval do popredia ju...ju vzdy vyzdvihoval...tak nepriamo, ale robil to...niekedy mam pocit, ze ja vyzoro nie som ani jeho typ....len mu vyhovuje moja povaha a to je tak cele...ma ma rad, ale svoju ex miluje...a neviem, ci sa s nim rozist, alebo co...ja ho mam rada, ale mam strach, ze ked pride nejaka taka ktora bude podobna jej, sa na mna vykasle...neverim mu uz...a myslim si, ze muz ma milovat svoju zenu a nie chodit na fotky svojej ex...ved to je cele zle...a dokonca tam mal od nej aj spravy a mne tvrdil, ze si s nou nepise...co mam robit?