Poznate ten pocit,ked vas vsetci odsudzuju a neviete preco?snazite sa byt normalna,vdacna,dobra a ludia vas nemaju radi a neviete z akeho dovodu?ja tym trpim cely moz zivot od maleho decka ,zacalo to zakladkou.a od vtedy to ide somnou .Neviem co to je a co je namne takeh zle,ale podpisalo sa my to na zdravi.Kvoli tomu mam fobiu,mam blok v sebe,mam tetaniu,vyhibam sa ludom,som stale len doma,nemam ziadnu skolu ,chodila som do dvoch skol a nepodarilo sa prave kvoli tomu.nemam pracu,v kazdej co som bola tak to bolo tiez kvoli tomuto.Ludia ja uz nemam chut zit.Naozaj.Uz mam zdravie v prdeli ,nehodim na vysetrenia lebo sa bojim ist .uzzo 3 roky som nikde nebola aj ked trpim neuveritelnymy bolestiami.Zijem zacarovany kruh,Nemam sa komu vysovedat,Som velmi uzavreta.Asi nikdy nedosiahnem klud a ani moja dusa :( cely zivot premrhany.neviem ci som prekliata alebo co ,ci nemam dopriane ja uz fakt nevem co to VSETKO je,ale uz my dochadzaju sily rozmyslat .Prenasleduje ma vsetko.:((
Poznate ten pocit?
keby sa to dalo zmenit,tak to zmenim.Mam tetaniu a bolesti hlavy,straty pamete,neviem premyslat,ked premyslam moc velmi ma boli hlava az mam zachvaty.som v zablokovanom kruhu.keby som nemala problemy s tou hlavou tak to mozno zvadnem.zle sa my rozmysla.uz my neni pomoci..ja viem.a velmi my je seba luto ze som musela aurat ja tak dopadnut.bola som velmi energicka a dobry clovek.velmi zle som dopadla..:(
myslím, že neni většího činu než začít u sebe a tam hledat tu vinu.
to bol "citat"
ja mam niečo podobne, a po dlhom premyšlani som si uvedomila, že ľudia si sami vytvaraju svoje postoje v hlave...skus zmeniť svoje myšlienky a zmeni sa tvoj život.
Zacalo sa to skolou.Prvy krat ked som prisla do triedy .Bola som sikanovana detmi.Robyli my zle.Nemohla som rozpravat lebo som bola mala ,nechapala som tomu,tak som bola radsej ticho ,ale to bola chyba.A doteraz trpim.Mam komplexy ci v zdravi fyzickom alebo po psychickej stranke.Nemozem sa prejavit lebo som v bloku,nepocujem sa ,nemozem vyslovit ani slovko,trasiem sa.Nerozumiem tomu preco vsetci ma tak odvrhuju,doteraz.A z toho vsetkeho mam velmi vela chorob.Kolko razy som si povedala ze a dost kaslem na to.No ale to sa neda .Nemozem zit s tym.Vsteci ma proste odrhuju!Potom ako mozem zit.Ublizuje my to.
simona000 mna skoro nikto nema rad, vela ludi ma odsudzuje lenze narozdiel od teba ja viem kvoli comu a mne to az tak nevadi a potom su veci pre ktore ludia odsudzuju a ty za to priamo nemozes.
Dobra vec je nic si z toho nerobit, mne je to jedno kto co hovori, kto ako hodnoti moju osobu ci spravanie.
Ja nevidim nejako zmysel zivota v ludoch, mam par ktorych mam rad a ktory maju radi mna, rodinu, zopar virtualnych kamosov no a to je tak vsetko, ale mam zaluby co ma bavia a je mi tak trochu ukradnute ze ma nikto nevola do krcmy pravdupovediac to ani nemam rad. Nepotrebujem sa nikomu zdoverovat alebo co maximalne tak zena a svoje problemy si viem riesit aj sam. Prakticky mi ludia v mojom zivote ani nechybaju, skor vela je ich na obtiaz, paradoxne.