moze my niekto poradit ako s da zbavit mrli. KOlko dni sa ma dodrziavat prisna hygiena
mrle
zaberu samotne semiacka z tekvice?alebo je potrebne zapit to tym ricinovym olejom??hm?
sladkosti treba vynechat
Vermox tbl.beru sa 3dni za sebou 2x1tbl.
mozem jest sladke ked ich mam???
Pyrvinium sa uz nevyraba, tabletky su ovela ucinnejsie
a viete niekto nieco o pripravku, teda lieku Pyrvinium? prosim nejake info ci je to ucinne
V prvom rade lekár predpíše tabletky ktoré sa berú tri dni, potom prestávka 3 týždne až mesiac a znova preliečenie tabletky na 3 dni, to znamená že prísna hygiena sa má dodržiavať po celú dobu liečenia : 2-3 mesiace t.j. samostatné kúpanie, vyváranie uterákov a spodného prádla, poprípade po vysušení prádla ešte prežehliť žehličkou. Najlepšie je ak sa prelieči celá rodina, nielen jednotlivec u koho boli mrle zistené. Ľudová medicína ponúka tiež riešenie: každý deň tri malé hrste tekvicových semienok na lačno -pojedať aspoň mesiac, veľa cesnaku v jedlách v tomto období, a samozrejme konzumovať pravidelne ako lieky. Treba dbať aj na zvýšenú hygienu pri umývaní zeleniny a ovocia, aj z obchodu či vlastnej záhrady.
Ja som ti to len vypísala z knihy,ako to tam bolo takže neviem akú repu možno každú?Ak máš pelovú alergiu sposobenú týmito rastlinami,tak v období kvitnutia.Inak ja by som sa spýtala lekára na všetko,keby mi to sám nepovedal.