aky mate nazor na to ked mlady chalan cca 22 spava so zenami 35 - 50 rokov?
Mladý spáva so staršími
nech vas vyvediem z omylu ja niesom muz takze ziadna skusenost nebude :D
a za svojim tvrdenim si stojim lebo vidim 50 rodne zeny ake su uz zvraskavene na tvari a rukach tak urcite aj tam dole to nieje najlepsie a v 50 su zeny v prechode a jeden z priznakov prechodu u zien je suchost posvy a z toho vyplyvajuce problemy s pohl. stykom kedze sa uz tak nedokazu zvlhcit.
preco si ich manzelia casto nachadzaju mlade milenky ?
Bla,bla, bla... pokiaľ nebudeš mať osobnú skúsenosť, stále bude tvoje konštatovanie iba na úrovni tvojho *nicku*. ;o)
stavim svoj rocny plat, ze nedokazes v slepom teste rozpoznat 50-rocnu pusinku od 30-rocnej.
pravidla:
1. obe vyholene a prave umyte
2. obe zdrave a suche
3. ziadne dotyky rukami
4. ziadne dotyky jazykom mimo lona
nemas sancu. :-)
tymto zaroven prosim pritomne damy, 50- a 30-rocne, aby sa prihlasili na sebaochutnavku.
no lebo inak to nerozhodneme. :-)
wreck 50 rocna uz je v prechode takze ta uz taka stavnatucka nebude a uz su aj vraskave take zeny nie len dole ale vsade :D
vidim, ze tema privabila znalcov. ;-)
50-rocna pusinka moze byt rovnako stavnata a chutna ako 20-30-rocna a moze poskytnut rovnake potesenie.
40 ešte hej ale 50 a viac fuuuuuuj ved taká už ma pindu vysušenú : D
Ze to máš z narkózy tam dávali o jednom ze núkal sex 50 rocnej ci koľko to mala
a co je natom? sak je to krasne ked sa starej korculke behas mnam
wreck v prvom pripade si zabudol napisat najvacsiu mnozinu pripadov a to deduskove peniazky :D
roche, je to rovnake ako ked sa mlada deva nech robit starsim chlapom, lebo ju pritahuje jeho mudrost, skusenost, mozno inteligencia, sposoby... take devy boli aj tu na fore. jednoducho ich rovesnici nepritahuju.
zeny nad 35, odborne nazyvane aj MILF :-D, uz maju naplno rozvinutu sexualitu a su s vysokou pravdepodobnostou skusenejsie ako dvadsiatky. mnohe vyborne vyzeraju, najma ak je to geneticky podmienene, a su jednoducho pritazlive. rovnako ako v pripade starsieho muza su skusenejsie, rozvaznejsie. chalanisko isto velmi dobre vie preco ho to k nim taha.
kazdy z nas ma svoje preferencie. nemusime nevyhnutne chapat preferencie ostatnych.
roche vies jak sa hovori, na starej p... dobre sa cvici :D
ale neviem ved sa ho spytaj, ja som na mladsie tak ti neviem povedat ale nemam proti tomu nic ked mlady spavaju so starymi a naopak, pokiala to je zodpovedne samo za seba ma 18+ tak mi je to jedno nech aj 18 rocny spava so 70tnickou a 70tnik s 18 rocnou.