Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stužková

Príspevok v téme: Stužková
mnamka257

Ahoj, o mesiac ma čaká stužková a strašne sa trápim kvôli tomu, že niektoré kamarátky kúpili lístok okrem rodičov aj svojim priateľom. Za niektorými prídu frajeri po polnoci a ja sa bojím, že tam ostanem sama sedieť pri stole ako kôpka nešťastia, keďže kamarátov medzi ľuďmi z ročníka nemám veľa. Čo sa týka môjho frajera, tak to nie je ešte také vážne, aby som ho tam pozývala, resp. sa bojím jeho reakcie.
Chcem sa vás preto spýtať, aké máte skúsenosti zo stužkovej vy - či ste si tam pozývali aj priateľa, alebo ako na tom boli aj ostatní spolužiaci.
Vopred som vám nesmierne vďačná za odpovede.

Dadula56

A prinajhorsom sa po tej polnoci zdvihnes a vypadnes domov, co je na tom.
Inak stuzkova byva povacsine trapna zalezitost, budes mat ovela viac pamatnych momentov v zivote, takze to vobec neries. Aj tak sa stavim, ze polovica tam tych frajerov berie len preto, aby sa mohli pretrcat.

Prezývka55

No stuzkova ma byt v prvom rade pre rodicov. Ja som tam siel len kvoli tomu. Nejakych spoluziakov a ucitelov som mal u prdele.

mnamka257

presne s tebou suhlasim, vsetci okolo toho robia uplne prehnany a zbytocny cirkus a potom to uz ani nie je o tom, o com by malo

jringlot

mal som babu co bola pol roka dopredu na vetvy zo stuzkovej a sme sa tam iba pohadali, tam frajer(ky) nepatri(a), celkovo stuzkova je podla mna prezitok, vyhodene prachy pokial nie je fakt super kolektiv

mnamka257

podobny tiez si myslim a bola som presvedcena, ze to tak naozaj aj je, a preto ma prekvapilo, ze si tam beru frajerov...

Hrac

tak nech dojde po polnoci, tak ci tak dovtedy moc spolu nebudete kedze nebudes pri stole, len odbiehat k nemu... mna to tam nebavilo na stuzkovej mojej ex sediet tam a cakat dokym prejde cela ta oficialna cast... esteze som poznal frajerov jej spoluziaciek a kecalo sa, lebo inak tam partneri len sedia