Má niekto niekaé skúsenosti, čo najlepšie prospieva na to,aby soms chudla už viditelne aj s brucha? Zadok, nohy aj prsia mám super, len to bruško stále je také niajkeé? Akým potravinám sa vyhýbař? Mate njeiaké tipy, či skúsensoti? omáhajú brušáky ? Jedna kamoška mi radí, že áno, druhá že je to zbytočnéé
Schudla som 9kg, no s bruškom som nespokojná
drzim palce :-)
ROZKAZ :)
bicykel pomoze. ale susene ovocie len trochu na rano. vecer uz nic sacharidove nekonzumuj.
Mozem jest susene ovocie ci je to kaloricka bomba?
Pomoze mi stacionarny bycikel?
dawia, v mojom prvom prispevku som ti napisala, ake to su dobre tuky: olejnate semena a orechy, pripadne oleje z nich. ja pouzivam kokosovy olej. Dalej tam patri rybi olej. Ja si doplnam dobre tuky aj vo forme vyzivoveho doplnku (omega 3-6-9 mastne nenasytene kyseliny). Zivocisne tuky takmer vobec nekonzumujem, ak neratam ryby. ryby mam kazdy den. Naozaj stojiza to stravovat sa lepsie. Celkovo to ma pre zdravie a vitalitu vela benefitov. Je to tazke, hlavne vysadit cukor, ale citim sa omnoho lepsie a uz by som sa nevratila k svojmu predoslemu stravovaniu. Ale naozaj pridaj viac pohybu.
Dawia, tolko ti poviem - bez cvicenia budes musiet byt cely zivot na diete, aby si nenabrala spat, dalej si spomalis metabolizmus natolko, ze vo vyssom veku uz nebudes mat kam ist s dietou, aby si nejedla cisty papier a aby si z toho nepriberala a hlavne, cvicenie a pohyb nie je primarne zdrojom stihleho tela, ale zdraveho tela. stihlost sama o sebe ti nezarucuje zdravie, zato pohyb pomaha predchadzat mnozstvu zdravotnych neduhov
A aké dobé tuky máš na mysli?
Ano, aj bez cvicenia vhodnou stravou vies brusko upravit. Hlavne treba obmedzit cukor a konzumovat vela dobrych tukov. Pripadne chod castejsie pesi, ak sa da. Alebo vystup z autobusu skor a jednu-dve zastavky sa prejdi. Aby si aspon kusok zvysila vydaj energie.
Ahoj Dawia. viem o niecom co by ti na to brusko pomohlo. ja to mam odskusane. ak by si mala zaujem o blizsie info daj mi vediet na mail rajka257@gmail.com