Ahojte.
Tak len stručne o mojich problémoch. Poslednú dobu trpím na nedostatok energie a slabosti celého tela. Začala som z rôznymi vyšetreniami. Boli mi zistené nejaké zmeny na štítnej žľaze vraj autoimúnny chronický zápal ale môj endokrinológ povedal že to nemôže byť z toho lebo tie výsledky sú nie až také hrozné a teraz keď užívam Euthyrox som mala krv OK.Bola som aj v nemocnici ne internom lebo mi prišlo zle zo zmeny liekov čo užívam od psychiatra a tam mi boli zasa zistili nejaké zlé výsledky kardiošpecifických enzýmov,ale potom sa to zlepšilo.No a od vtedy je to ešte horšie. Už nevládzem niekedy ani zliezť z postele. Pracujem 8 hod. pri PC. Som aj po operácii chrbtice v r.2009 a dávali mi titánové šroby. To sa mi teraz tiež veľmi zhoršilo. Najviac ma bolia kolená,pri vstávaní a sedení je ako by mi tam niekto pichal,ale ortopéd povedal že sú OK.Tlak mávam skôr nízky,a EKG som mala OK.Aj krvné testy boli teraz OK. Mala som aj Helikobaktera ale som ho liečila ATB. Už neviem kam sa mám obrátiť aby som mohla fungovať.
Ďakujem za každú radu.
Únava, slabosť, spavosť a strata energie
ahojte a dakujem za odpovede tak idem patrat po tych chlamydiach a borelioze,ale len tak na nete....uz mam celkom strach sa pytat na nejake vysetrenia aby si nemysleli ze som hypochonder...lebo mi je to uz trapne...ja ked som lezala v nemocnici tak mi robili aj vysetrenie z krvi Astrup,to su vraj nejake plyny v krvi a to som mala vsetko skoro zle,ale teraz to uz nikto neriesi...vraj je to vysetrenie na zistenie okyslicenia krvi,a ako pracuju oblicky a srdce,aj pluca...
no a lieky od psychiatra beriem ten velafaxin,berie ho aj kolegyna a jej je ok ju nabudi a mna nie,preto mi to lekar chcel menit a aj tak to nepomahalo...a to mi ten velafaxin vyhovoval uz dlhsie a tento rok sa to zacalo kazit na vsetkych frontoch....tak dufam ze na nieco pridem...
pekny den...
JA SOM MALA CHLAMYDIE :(
Zrejme ti chybaju nejake vitaminy.
mas zrejme boreliozu - preto aj tie kolena.
psychicke problemy su len nasledok, nie pricina. vela ludi je na antidepresivach v dosledku infekcnych chorob, o ktorych nevedia.
Píšeš, že navštevuješ aj psychiatra. Tvoje problémy sú zrejme psychiatrického pôvodu. Zrejme by to chcelo zmenu medikácie. Nejaké AD, ktoré netlmí, ale ktoré povzbudzuje, napríklad Venlafaxín, Aurorix, alebo Coaxil.