Priateľ pracoval v sklade- v robote, ktorá je ťažká a nebavila ho. Po roku sa mu ozval bývalý spolužiak,že v jeho práci sa našlo miesto vodiča nákladného vozidla. Moj priateľ ponuku prijal má vodičák, na tento typ vozdila, aj miluje jazdenie . Prvý týždeň chodil na zaučovanie, podmienky super. Z bývalej práce však musel čakať na odobrenie a potvrdenie výpovede. Nemohol ísť teda rovno na zmluvu.. Nový vedúci to akceptoval. N akonci týždňa mu dal voľno aby si doriešil papiere v bývalej robote. Volal mu v piatok a povedal, že ak ešte nemá poriešené papiere ok, nech ešte týždeN je doma, lebo nemá význam bez zmluvy chodiť tam. NA ďalší týždeň mu volal vo štvrtok, ale priatel mu nedvihol. Povedal že on mu teraz nedvíha, že potom mu zavolá. No nezavolal, zavolala až v sobotu lebo v piatok bol sviatok. Odvtedy mu nový vedúci nedvihol, až po 5 dňoch s tým, že je odcestovaný a ozve sa mu sám.. N fb si frajer našiel správu od spol. kt. mu vybavoval prácu, že prečo už týždeň nedviha mobil, že stratil robotu.. N ajednej strane som nahnevaná na frajera nevážil si to, že mu niekto vybavil robotu a vedúcemu mal dvihnút, na druhej starne raz nedvihne mobil, a už koniec??? V pondelok musi ist an urad:( a zo super roboty je h...o.. Aký je Vváš názor na to? Frajerovi som vravela, či ho nesere, že prišiel o dobrú robotu, a on že áno, že ho sere, že vtedy nedvíhal, ale čo sa mám obesiť??
Kto je na vine?
Viem ale co mam robit? po 5tich rokoch? ukoncit koli tomu wztah? on je inak uzastny chlapec, naozaj nehresi, neurazi pomoze cloweku, vzdy ma prekvapi niecim ... ale w tomto ma nasral:( tak som sa tesila ze bude mat super robotu konecne a on takto...:( tak ma to mrzíí len on bude strapneni pred rodinou aj kamaratmi...:(
ak mu človek povie pravdu,,smeje sa??
prepáč, ale tvôj frajer sa zdá byť fakt prijeb-ný, aspoň podľa toho, čo si zatiaľ napísala
Ten šéf môže byť rád, že si ho nevzal nakoniec, mal by len problém... ak tvôj frajer má takýto prístup k veciam a k všeobecne k životu
Dawia, predpokladam, ze takyto pridrbany a lahostajny pristup ma nielen k praci, ale k zivotu vseobecne. A este sa na tebe zabava. No poviem ti otvorene, ze ja by som nezniesla vedla seba chlapa, ktory ma vsetko na haku, lebo vsetko sa samo od seba raz vyriesi...
Máte pravdu je to prijebanizmus! Tak ma to sere! ČO si predstavuje?! nedvíha mobily, a ešte sa aj tvári ako majster sveta! Taká dobrá práca mohol si došetrit a kupiot auto. Mna porazi ako sa mam spravat? Ked sme spolu, nechcem nanho v kuse utocit povedala som mu svoje, ale neviem si predstavit ze bude teraz doma, alebo sa vrati do byvalej roboty... A este muc lovek úovie a este on ta z toho ako keby smeje.. Ale jedno nechápem, prečo nedwihol? Co to je za chovanie? :( SOM TAKA NAHNEVNA VNUTORNE, A VONKAJSIE SA LEN RPETVARUJEM PRED NÍM...
akonáhle mu mal zavolať, ako len mohol,, sám si to posral
neviem si predstaviť, že ja by som nezavolala šéfovi, hneď ak zbadám zmeškaný hovor od neho,, nevedela by som si predstaviť, že si poviem, aaaa teraz to odložím, zavolám mu pozdiejšie,,,, však by ma očami prepichol a by som si urobila obraz o sebe
a vôbec si už neviem predstaviť, že toto spravím čisto v novom zamestnaní pri prvej príležitosti, že mi zavolá šéf,,,,a že ho vzápätí ignorujem
No a pravdupovediac-myslim, ze teba to stve ovela viac ako jeho...on to ma v podstate na haku podla jeho reakcie.
Samozrejme, moze sa stat situacia, ze telefon nemozem zdvihnut, ale akonahle mam k tomu prilezitost, okamzite volam naspat. Ked ma niekto laxny pristup uz na zaciatku, tak sa na neho kazdy vykasle.
Sam si za to moze, hned na zaciatku ukazal, ze je nezodpovedny, neflexibilny a nezastihnutelny.
Sam si je na vine, pretoze ked mam o nejaku pracu zaujem a este mi vychadzaju v ustrety s papiermi, tak zdvihnem mobil aj o polnoci. Keby som ja takto chcela niekoho zamestnat, alebo dohodit pracu, tak nedvihanie telefonu bez vysvetlenia beriem ako vyjadrenie nazoru, ze nemam zaujem. Uplne jasne ako facka.
A ešte , nijee pravda že nedvihal týždeň . Nedvíhal, ale nie veducemu ale tomu spoluziakovi...