Zaujima sa o sexualny zivot inych zien

Príspevok v téme: Zaujima sa o sexualny zivot inych zien
Sarin21

Ahojte,

Prave som sa vratila z chaty kamaratov svojho priatela, kedze som len vcera prisla z Prahy vela som toho nenaspala a na chate som sla spat "uz" okolo 01:00.

Avsak ako to na chatach byva, stale sa pilo a bavilo a tak som sa niekedy okolo tretej rano zobudila na hluk...A v tom som pocula rozhovor mojho partnera s jednou z ucastnicok chaty, je to kamaratka z ich partie ,ako sa s nou moj priatel bavi...o sexe...Strasne sa ma to dotklo....stale sa jej vypytoval ze ci s niekym teraz spava a ako casto a ona tym ze uz bola jedina baba, ktora zostala hore si pozornost panov znacne uzivala, takze rozpravala ze to chce castejsie ako jej milenec a podobne veci...Vrchol toho bolo, ked sa jej opytal do kolkych dierok to ma rada.....Tak strasne zle mi nebolo ani nepamatam, zrazu som si uvedomila, ze mi to strasne vadi a ze mam pocit, ze mojho priatela proste asi vzrusuje ked vie o sexualnej chtivosti inych dievcat...Neviem sa cez to nejako preniest....
Hlavne sa teraz budem bat ked pojde niekde na chatu, skratka niekde kde sa bude pit, ze zas bude mat naladu sa o takych veciach bavit..

Skuste mi prosim povedat na to nejaky vas nazor, ci je to ok, alebo som proste divna ja, ze sa ma to tak doklo..

Naozaj Vam budem povdacna.

woo

co sa tyka muzov, netreba si nikdy robit iluzie o vernosti. vzdy je moznost, ze ta podvedie, nech vyzera neviemako zamilovane ci slusne.

woo

keby bol s nou sam, tak by to trapilo aj mna. ale vravis ze boli v partii, to sa stava ze sa vedu stavnate reci a nic to neznamena. ide len o srandu.

Maoam

skor je to o tom, ze vplyvom alkoholu stratil zabrany + si myslel, ze spis, tak sa prejavil presne taky, aky je - ked NEMA zabrany, aspon vies, co mu chodi po rozume

Maoam

do istej miery este k tomu pod vplyvom alkoholu a v skupine inych chalanov ci muzov su taketo rozhovory a reci medzi nimi bezne, ale kedze tam sedela slecna, hoci skusena a otvorena, jeho konkretna otazka uz nizsie spomenuta -ano, z tej je aj mne mierne zle, no ale tak co uz

aspon vies, s kym to vlastne chodis

inak ked su chlapi medzi sebou, panske jazdy a Co, lepsie tam ako zena ani nechodit ;-), nie preto, ze by kazdy jeden bol zrazu 'kurevnik', to nie, mnohi maju iba reci, ale je to o par levelov drsnejsie, ako ked je pritomna aspon jedna zena

ale tak muzi na urovni sa bavia tiez drsnejsie, ale zasa nie ako uplna spodina

v zmiesanych partiach je to ine

o tom tvojom si ale nerob prosimta iluzie, urobis najlepsie, zjavne by nemal problem tu ochotnu skusenu dievcinu pretiahnut

Sarin21

Tak zrejme je potom chyba vo mne, lebo mne to normalne neprislo, ja sa s chlapcami v podnapitom stave nepytam ako to maju radi...pride mi to ako slovne podvadzanie...

A tvaril sa tak, ze ho to mrzi...ale to pre mna nie je vychodisko, pre mna je dolezite, aby sa to neopakovalo...aj ked ako mi tu bolo naznacene, ja som ta co to zle vnima...

lilyiankaa

mňa by tiež dosť nahnevalo a zarazilo, keby sa môj priateľ bavil s inou ženou o takýchto veciach ...čo ho to má čo zaujímať ... má sa zaujímať o teba a tvoje potreby v tomto smere ... ja by som mu to určite povedala, lebo by som to nevydržala v sebe dusiť...

woo

ja by som to tak vazne nebrala...nebola si tam, tak sa bavil na trochu inom leveli, chlapskom, oni maju inu formu zabavy.

Emily opat

To ze sa bavili o sexe, je uplne normalne. Ale otazka: "do kolkych dierok to ma rada", o inteligentnom cloveku nesvedci. Aspon podla mna teda.

Sarin21

No ved akoze vyzral si to, respektive nekricala som ani nic, len som mu povedala, ze je v mojich ociach momentalne za chudaka a ze toto je chovanie 15 rocneho zasrana kdesi na pokeci...a ze ak chce, aby som mu nadalej verila a nestratil status "Rozumny" tak by si mal uvedomit, ako primitivne sa zachoval, najma ked vedla spi priatelka...Navyse som mu oznamila, ze uz nebudem tak bezprolemovo vnimat to, ked mi oznami ze ide na chatu..

Stale mi tieto slova pridu rozumnejsie ako sa nejak extra hadat