Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Verny chlap?

RNG

Este aj medzi zvieratami najdes druhy, co si zvolia partnera na cely zivot, pozri na
en.wikipedia.org.
A podla mna, ludia sa maju spravat lepsie, ako zvierata, viac pod vplyvom rozumu, ako pudov.
Najma v oblasti, kde to nici spolocnost a jej zaklad, rodinu.

vivien666

Tu nejde o to, ci monogamia je normalna alebo nie. Ak chlap nedokaze mat jednu zenu a ma potrebu spavat aj s inymi, nech to svojej partnerke povie a zije si ako chce.potom je to o tom, ci s tym obaja partneri suhlasia alebo nie

RNG

Cela tema je trapna a odzrkadluje rozpadajucu sa moralku, za co su zodpovedne najma mass media tlacenim amoralnosti. Monogamia je v nasej kulture normalom, dosial, ale nie je vo vsetkych kulturach ludi na zemi.

vivien666

Mna to nerozhodilo,len sa nenecham urazat od nejakeho zakomplexovanca. Na tvoje prispevky viac nereaguje, ty si jeden z tych, co stale musia vsade hladat chyby,takze toto by bolo na dlho, nech by som napisala cokolvek, nic dobre v tom nenajdes.potrebujes sa len s niekym nasilu pohadat. Takze dovidenia

bb-klon

Atraktivnu ,inteligentnu ,sebavedomu babu mi moja poznamka nerozhodila tak ako tu skaredu ,trapnu a vecne na seba upozornujucu trubku .:-DDD

vivien666

Ano slecna to poznamenala, lebo to moze povedat AJ z vlastnej skusenosti.
Ty na mna posobis ako debilko,ked hladas nasilu nieco, v com by si na mna utocil.keby som to nenapisala,tak sa tu budes ohanat s tym, odkial to viem

Fleur-de-lis

prečo by sme vymreli keby sme žili v monogamných vzťahoch? Veď práveže sa obávajú, že bude zem čoskoro preplnená ak nás bude pribúdať týmto tempom.
Monogamia je jedna z vecí, čo nás odlišuje od zvierat. Sme viac než pudy... len poniektorí sú stále radšej ako zvieratá...

bb-klon

LILA chces na zadok !! ;)
Jasne ,ze su aj verny muzi . Ale mna zabavaju tieto frasky kde slecna v teme nezabudla poznamenat ,ze ju muzi balia !! :-D
Tu poznamku si si mohla odpustit ,posobi to na mna ,ze si krepa a nie atraktivna .

LILIII

Jedneho verneho asi kazda z nas pozna a predpokladam ,ze ak nepozna, aspon bude vediet o kom je rec .
Vola sa Cloneboy a je to verna silikonova kopia jeho ....ehm...
;)

vivien666

Nie tym som nemyslela seba, aj ked myslim si,ze nie som skareda . Podla teba mozem byt,pre ineho nie. A hlupa tiez nie som (az na tu gramaticku chybycku,stalo sa). To som si vsimla v mojom okoli,ze menej atraktivny chlap, ktory mohol byt rad, ze nejaku partnerku ma a velmi peknu, ju podvadzal s menej atraktivnymi.