Myslite, ze existuje vobec taky,co by svoju partnerku nikdy za ziadnych okolnosti nepodviedol? Ja som dokonca prekvapena,kolki dokazu svoju krasnu a inteligentnu partnerku podviest z ovela skaredsou ,hlupou....alebo kolkokrat sa pokusaju zadany zbalit mna. Je mi z nich zle
Verny chlap?
Este aj medzi zvieratami najdes druhy, co si zvolia partnera na cely zivot, pozri na
en.wikipedia.org.
A podla mna, ludia sa maju spravat lepsie, ako zvierata, viac pod vplyvom rozumu, ako pudov.
Najma v oblasti, kde to nici spolocnost a jej zaklad, rodinu.
Tu nejde o to, ci monogamia je normalna alebo nie. Ak chlap nedokaze mat jednu zenu a ma potrebu spavat aj s inymi, nech to svojej partnerke povie a zije si ako chce.potom je to o tom, ci s tym obaja partneri suhlasia alebo nie
Cela tema je trapna a odzrkadluje rozpadajucu sa moralku, za co su zodpovedne najma mass media tlacenim amoralnosti. Monogamia je v nasej kulture normalom, dosial, ale nie je vo vsetkych kulturach ludi na zemi.
Mna to nerozhodilo,len sa nenecham urazat od nejakeho zakomplexovanca. Na tvoje prispevky viac nereaguje, ty si jeden z tych, co stale musia vsade hladat chyby,takze toto by bolo na dlho, nech by som napisala cokolvek, nic dobre v tom nenajdes.potrebujes sa len s niekym nasilu pohadat. Takze dovidenia
Atraktivnu ,inteligentnu ,sebavedomu babu mi moja poznamka nerozhodila tak ako tu skaredu ,trapnu a vecne na seba upozornujucu trubku .:-DDD
Ano slecna to poznamenala, lebo to moze povedat AJ z vlastnej skusenosti.
Ty na mna posobis ako debilko,ked hladas nasilu nieco, v com by si na mna utocil.keby som to nenapisala,tak sa tu budes ohanat s tym, odkial to viem
prečo by sme vymreli keby sme žili v monogamných vzťahoch? Veď práveže sa obávajú, že bude zem čoskoro preplnená ak nás bude pribúdať týmto tempom.
Monogamia je jedna z vecí, čo nás odlišuje od zvierat. Sme viac než pudy... len poniektorí sú stále radšej ako zvieratá...
LILA chces na zadok !! ;)
Jasne ,ze su aj verny muzi . Ale mna zabavaju tieto frasky kde slecna v teme nezabudla poznamenat ,ze ju muzi balia !! :-D
Tu poznamku si si mohla odpustit ,posobi to na mna ,ze si krepa a nie atraktivna .
Jedneho verneho asi kazda z nas pozna a predpokladam ,ze ak nepozna, aspon bude vediet o kom je rec .
Vola sa Cloneboy a je to verna silikonova kopia jeho ....ehm...
;)
Nie tym som nemyslela seba, aj ked myslim si,ze nie som skareda . Podla teba mozem byt,pre ineho nie. A hlupa tiez nie som (az na tu gramaticku chybycku,stalo sa). To som si vsimla v mojom okoli,ze menej atraktivny chlap, ktory mohol byt rad, ze nejaku partnerku ma a velmi peknu, ju podvadzal s menej atraktivnymi.