Po zvracani oneskorene dychanie...

Príspevok v téme: Po zvracani oneskorene dychanie...
GiovanniX

Ahojte,mam problem,ze v poslednej dobe,vlastne uz roky,ked zvraciam,tak par sekund,cca 15 neviem sa nadychnut ani vydychnut,v com moze byt problem?doktorka nenasla nic,pluca ciste,aj hltan,moze to suvisiet so psychikou?
dalsia vec,uz cca 4 roky kaslem s väcsimi,mensimi prestavkami,co moze byt za tym?
mozno uz za tie roky si navyklo telo na daky krcny svalovy reflex,ktore zovrie hrdlo na daky cas a nepusti nic ani hore,ani dole,ale neviem naozaj,ze od coho to moze byt,mozna ste mali podobny problem uz aj vy a pomozete,dakujem za odpoved :)

Toska

Nevzdavaj sa a doktorka nech sa snaži,od toho je doktorka.Nestači snimok,že maš negat.Krv na chlam.pľucne,hrtan-sucha sliznica,alergia na dačo,no od toho sú múdrejší ako ja,aj tak porozmyšľaj ako sa to začalo,čo spustilo tvoje problemy....

GiovanniX

nevedia to zistit,vysetrovali ma a nic,ako citam rozne fora,vela ludi je tak,ze dodnes nevedia,preco kaslu,este mam domnienku na alergiu,ktora sa prejavuje kaslom,skocim za alergologickou,inak som bezradny
pred rokom som videl jeden dokument,kde jedna zena kaslala uz 5 rokov a nakoniec caj z dakeho obilia alebo neviem coho pomohol,ale za nic neviem najst ten dokument nikde...ale dakujem za komenty,aj ked nie vsetky pozitivne...