Ahojte, znova sa hlásim.
Dávnejšie som sem prispel so svojou spoveďou
Písal som potom ešte raz, ale už to neviem nájsť.
Momentálne som na tom dosť zle, trápi ma dosť vecí, asi to celé, čo píšem, bude vyzerať ako fikcia, lebo je to asi dosť šialené a nepredstaviteľné, že sa niekde niečo takéto odohráva. Znova vás prosím o radu, aj keď ťažko sa mi o tom píše.
Situácia je asi taká, že momentálne platíme 2 byty. Jeden neni predaný a v jednom bývame všetci spolu, okrem mamy, so starkou, otcom a bratom. Ja dostávam zhruba okolo 1 rok invalidný, trochu vyšší, ako je štandart a ide o to, že ja platím nájomné bytu jeden celý rok a trochu aj stravu mamy. Mne s peňazí ostane úplná almužna, mal som požíčané 5 krát od nebankovky, samozrejme úplne minimálne sumy, vždy som to nejako splatil. Prišiel som o obrovské peniaze, som bohužiľ ten, čo sa nechá ako si zneužiť, pod tlakom platím 1 rok byt a dávam peniaze aj mame, oni zatiaľ nič nerobia a spoliehajú sa na mňa. Prišiel som o obrovské peniaze a stále prichádzam, brat je tiež na invalidom, proste otec nepracuje, je pri pc a mi platíme byt so starkou, bratov dôchodok minule skončil v otcovej peňaženke. Čo mám robiť?? Koľko som mohol mať našetrené, využiť peniaze pre svoje potreby, oni majú to srdce ma takto podlo zneužívať, je mi z toho zle. Vedia, že sám mám problémy a je to aspoň malá radosť, čo mám, keď si chcem niekam sadnúť alebo čo. Kto mi vráti tie peniaze?? Už sa ich asi nedočkám.
U brata nemám podporu, ten mi len povie, že som hlupák, že nedávam peniaze otcovi. Chorý človek, starka otca bráni tiež, všetci sú v tomto proti mne. Nemôžem sa proste z toho vymaniť, všetci tlačia, keď nezaplatím, skončíme na ulici. A takto platím rok a nič nemám.
Ako sa vymaniť z toho veľkého tlaku a nedať im peniaze??